Ligakamp nr. 32 i sæsonen bliver sæsondefinerende, når GOG gæster vores hjemmebane til en gyser af et håndboldbrag!Læs mere

Fredericia Håndboldklub er stolte over at kunne meddele, at Middelfart Sparekasse bliver én ud af fem Hovedsponsorer i Fredericia Håndboldklub sammen med ADP, Fredericia Kommune, thansen og AD Danmark. Udviklingen af partnerskabet er en stor nyhed for både klubben og Sparekassen, da det viser en fælles forpligtelse til vækst og ambition.Læs mere

FHK forlænger med Malthe Hejsel

19-årig Malthe Hejsel har indgået en ny treårig aftale med Fredericia Håndboldklub.Læs mere

Nedtakt: Historisk sejr i Gudme

Balstad og Effe slår hinanden taktfast på brystet til lyden af ”hvem var det, der vandt i dag?”. Scenerne fra omklædningsrummet efter søndagens kamp var ikke til at tage fejl af. Med en udebanesejr over GOG på 34-37 tog vi en kæmpe skalp og atter to point, der bringer os op på en øjeblikkelig andenplads efter otte kampe.

Vi skrev søndag ny klubhistorie, da vi tog den første udebanesejr over GOG i over 20 år. En sejr, der også giver os den bedste sæsonstart siden vores tilbagevenden til landets bedste række. Et hattrick blev det også til – i en mere end en forstand. Først og fremmest var det den tredje sejr på stribe, men det markerede også den tredje sejr ud af tre mulige mod de traditionelle top-4-hold. Statistikken lyver ikke, vi er gode mod de gode.

Vi lagde stærkt fra land. De første 7-8 minutter bytter holdene scoringer indtil stillingen 5-5. Herfra åbner vi et forspring, der efter et lille kvarters spil bliver til en seksmålsføring. Resten af halvlegen æder GOG sig dog ind på os, og da Aron Mensing sender halvlegens sidste scoring i nettet, er opgøret helt lige, 17-17.

Anden halvleg starter som første. Holdene scorer på skift, og det virker som om, at begge mandskaber har fundet nøglen til hinandens forsvar. Med under ti minutter tilbage af opgøret, er der intet, der skiller de to mandskaber. Herefter følger fem minutter, hvor vi koldblodigt straffer en stribe uprovokerede fejl fra GOG. Det viser sig afgørende, da vi resten af kampen formår at holde GOG på afstand og kan tage hjem til Jylland med en sejr over de regerende danmarksmestre.

Allerede på onsdag skal vi i ilden igen, hvor der er er meget mere end point på spil, når KIF gæster thansen ARENA.

//FHK

//FHK

Nedtakt: Det hele afgøres søndag!

Efter 60 intense minutters håndbold fik vi revanche over TMS Ringsted med en sejr på 29-25 i thansen ARENA!Læs mere