1707 dage efter vores første kamp tilbage i Herreligaen gør vi det igen – besejrer de gule fra GOG hjemme i thansen ARENA! Læs mere

Ligakamp nr. 32 i sæsonen bliver sæsondefinerende, når GOG gæster vores hjemmebane til en gyser af et håndboldbrag!Læs mere

Middelfart Sparekasse indtræder som Hovedsponsor for Fredericia Håndboldklub

Fredericia Håndboldklub er stolte over at kunne meddele, at Middelfart Sparekasse bliver én ud af fem Hovedsponsorer i Fredericia Håndboldklub sammen med ADP, Fredericia Kommune, thansen og AD Danmark. Udviklingen af partnerskabet er en stor nyhed for både klubben og Sparekassen, da det viser en fælles forpligtelse til vækst og ambition.Læs mere

Nedtakt: Første hjemmebanenederlag i sæsonen

Fredag aften kl. 19.00 åbnede vi dørene til Veteranmatch på hjemmebane mod Ribe-Esbjerg. En aften, der desværre nåede en skuffende afslutning med det første hjemmebanenederlag i sæsonen.

Det andet vigtige programpunkt gik ellers som planlagt. En velbesøgt thansen Arena bidrog til en flot og fortjent hyldest til krigsveteraner, da hele hallen markerede deres indsats for Danmark. Kampen gik derimod ikke som planlagt.

Som cheftræner Gudmundur Gudmundsson påpegede forud for kampen, har sæsonen budt på stærkt forsvarsspil og gode målmandspræstationer, mens angrebsspillet har haltet en smule. Fredag aften var det vendt på hovedet. Det er resultatet 30-33 et vidnesbyrd om. 30 mål var en tangering af vores bedste angrebskamp, mens 33 mål var seks flere, end vi hidtil har indkasseret.

De første 25 minutter var der ikke meget, der skilte holdene ad, men fra stillingen 12-12 trak udeholdet fra og gik til pause med en tremålsføring ved stillingen 13-16.

Gudmundur Gudmundsson spåede en intens kamp mod et fysisk stærkt Ribe-Esbjerg hold, og som sagt så gjort. Anden halvleg blev en hårdt spillet affære, der også krævede et par ofre. Første offer blev Evgeni Pevnov, der måtter hjælpes fra banen med en knæskade. En skade, der giver panderynker, da den store tysker er en vigtig brik offensivt såvel som defensivt. Publikum fik sig endnu en forskrækkelse, da Thorsten Fries blev nedlagt i eget felt. Efter at have modtaget behandling kunne han dog selv rejse sig og tage plads på bænken.

Godt halvvejs gennem anden halvleg tilbageerobrer Ribe-Esbjerg føringen, og vi formår ikke at komme tilbage i front resten af kampen, der desværre endte med det første hjemmebanenederlag i sæsonen.

Allerede på tirsdag kan vi dog revancherer os, når vi møder SønderjyskE på udebane kl. 20.00.