Optakt: Vi skal have revanche mod Ringsted!

Efter to udebanekampe i streg, kan vi endelig åbne dørene til thansen ARENA igen, når TMS Ringsted kommer forbi vores hjemmebane til 5. runde af slutspillet. Læs mere

Optakt: Gode minder i Skjern

Vi er halvvejs gennem slutspillet og det er helt lige i pulje 2. VI skal en tur vestpå, hvor Skjern Håndbold venter i slutspillets sidste udebanekamp. De efterfølgende to runder afvikles nemlig hjemme i egen hule i thansen ARENA!Læs mere

Nedtakt: Sejr i Gudme og puljen er helt åben!

Efter 60 intense minutters håndbold, sejrer vi i Gudme og tilføjer de første point på vores slutspilskonto! Samtidig vinder TMS Ringsted på hjemmebane over Skjern Håndbold, hvilket betyder at slutspilspuljen er fuldstændig åben! Læs mere

Nedtakt: FHK’s heroiske sejr i Kolding

Onsdag aften var ikke bare en hvilken som helst aften for os i Fredericia HK; det var en aften, hvor vi stod ansigt til ansigt med vores rivaler fra KIF Kolding. Det blev en kamp, der testede vores styrke, vilje og sammenhold men, vi havde det, der skulle til, for at trække sejren hjem med en snæver margin på 27-26.

Thorsten Fries, som kun var på banen i omkring ti minutter, spillede en afgørende rolle for os i de sidste, nervepirrende minutter af kampen. Hans præstation i målet, hvor han stoppede fire skud på seks forsøg, blev et vendepunkt, der sikrede os sejren. Den første redning for en målmand, der kommer ind fra bænken, kan ofte være afgørende. Denne gang vendte det heldigvis til vores fordel.

Sejren her føltes særlig betydningsfuld for os, især efter en periode, hvor vi stod over for udfordringer og havde oplevet nederlag i tre tidligere kampe. Thorsten Fries understregede efter kampen, hvordan sejren ikke kun er vigtig for vores placering i ligaen, men også giver et mentalt løft for hele holdet. At kunne “sætte prop i” efter nogle hårde kampe og vende tilbage med en sejr over Kolding sender et klart signal om vores styrke og modstandsdygtighed.

Kilde: Tophåndbold

Sebastian Frandsen spillede også en nøglerolle i succesen. Hans imponerende præstation i første halvleg, hvor han opnåede en redningsprocent på 47, hjalp os med at holde fast i spillet og byggede grundlaget for vores sejr. Samarbejdet mellem Frandsen og Fries i målet er et fremragende eksempel på, hvordan vi i FHK arbejder sammen som en komplet trup for at nå vores mål.

Vores sejr over Kolding er ikke kun afgørende for vores position i ligaen, men også for vores forhold til vores fantastiske fans. Hele holdet ved, hvor meget denne sejr betyder for os alle sammen, og især for vores fans, efter skuffelsen ved FINAL4. Forbindelsen mellem spillere og vores fans er en væsentlig del af, hvad der gør FHK til noget specielt.

Alt i alt var onsdagens sejr et tydeligt bevis på, hvad vi står for i Fredericia HK. Sejren viser, at vi er klar til at møde alle de udfordringer, der måtte komme vores vej. Med fornyet energi og masser af optimisme ser vi frem til resten af sæsonen, velvidende at vi har det, der skal til for at kæmpe for sejren, hver gang vi træder på banen, uanset om vi er ude eller hjemme.

Optakt: Turen går til Sydfyn!

Den tredje slutspilskamp skal afvikles og vi skal en tur over Lillebælt med kursen sat mod Gudme og Phønix Tag Arena, hvor GOG venter,Læs mere