Nedtakt: Sejr i Gudme og puljen er helt åben!

Efter 60 intense minutters håndbold, sejrer vi i Gudme og tilføjer de første point på vores slutspilskonto! Samtidig vinder TMS Ringsted på hjemmebane over Skjern Håndbold, hvilket betyder at slutspilspuljen er fuldstændig åben! Læs mere

Optakt: Turen går til Sydfyn!

Den tredje slutspilskamp skal afvikles og vi skal en tur over Lillebælt med kursen sat mod Gudme og Phønix Tag Arena, hvor GOG venter,Læs mere

Optakt: Vi skal rejse os mod Skjern

Efter slutspillets 1. runde, kan vi konstatere at vi ikke fik den drømmestart vi havde håbet på! Vi indkasserede et nederlag på 3 mål og selvom det store comeback var under opsejling, udeblev det desværre. Nu skal vi tilbage på sporet mod Skjern Håndbold, der ulig os fik en god start på slutspillet. Læs mere

Nedtakt: FHK-TTH

Anden udebanetur, anden sejr! Efter en fuldstændig vanvittig håndboldkamp, hvor mærkværdighederne stod i kø, hiver vi en sejr med hjem fra Holstebro på 35-33. Vi fortsætter dermed vores stime Graakjær Arena, og tilføjer 2 point.

Det var en 1.halvleg der vekslede meget, og hvor det var tydeligt at FHK gerne ville sætte et højt tempo, hvor TTH ville det modsatte. Umiddelbart lykkedes TTH bedst med den plan. Deres playmaker Allan Damgaard var i hopla med 12 mål på 13 forsøg, og Josip Cavar havde et par afgørende redninger, der gjorde at TTH var foran 10-8 efter 20 minutter. FHK var halvlegen igennem godt spillende. Mod slutningen af halvlegen satte vi tempoet i vejret og trak fra TTH, med en pauseføring på 15-16, hvor især Rasmus Meyer brillierede fra stregen med fine indspil fra Stoklund og Nørager.

I 2.halvleg lykkedes vi med at sætte tempo lige fra starten. Aggressiviteten i forsvaret var høj, og offensiven sprudlede, hvor Nikolaj Nielsen var kold som is. Generelt flød spillet bedre, og spillere som; Kristian Stoklund, Anders Kragh Martinusen og Nicolaj Nørager boltrede sig, med fixe driblinger og skarpe afleveringer. Efter 51 min er vi foran med 31-26, og det ligner en lille magtdemonstration. Om nervøsiteten tager over, vides ikke, men pludseligt blev skarpe afslutninger forvandlet til uprovokerede fejl og brændte afslutninger, og TTH kommer tilbage på 32-33 efter 57 min. Intensiteten tager til, og cheftræner Jesper Houmark tager klogeligt en timeout så den sidste plan kan lægges. Det resulterer i en helt fri Jakob Frederiksen, der putter bolden ind til slutresultatet 35-33.

Vi fortsætter den flotte sæsonstart, og tager vores tredje sejr. Spillemæssigt bliver der lagt lag på fra hver kamp, og effektiviteten i begge ender højnes. Derudover var det en sand magtdemonstration, som vores fans leverede fredag aften i Graakjær Arena. Det svært at forestille sig en sejr uden jer! TAK.

Topscorer for FHK blev: Nikolaj Nielsen med 6 mål

Vidste du at… Lasse Balstad i dag lavede sit første mål i den røde trøje? Og for det ikke skal være nok, så krydrede han debutmålet med ét mere!

//FHK

Se galleri fra opgøret her:

//FHK

Optakt: Vi tager hul på slutspillet

Endelig åbner vi slutspillet, når vi fredag aften træder ind på det grønne halgulv i Poul Christensen Arena i Ringsted, hvor modstanderen naturligvis er TMS Ringsted. Læs mere