Nedtakt: FHK-SønderjyskE

Vi lovede jer en højdramatisk og fysisk kamp, og det fik vi i den grad. Til gengæld blev der også spået få mål, men det holdt ikke helt, takket være to offensiver der sprudlede mere end før set i sæsonen.

Kampen startede præcis som man kunne forvente. To hold der stod godt defensivt, og en Thorsten Fries som redede de første bolde. Derefter tog kampen en drejning, som ikke var så forventeligt. Målene haglede ind i begge ender, og det var to, normalt stærke forsvar, som ikke fik rigtigt fat. Andreas Lang gjorde rigtigt ondt på os i den ene ende, alt imens Nørager, Scott/Taboada, Martinusen strøede boldene flot i den anden ende. Mod pausen kommer vig bagud og det ser længe ud til SønderjyskE går til pausen med en føring. Men et stærkt comeback af drengene mod slut gør, at Kasper Young kan udligne til pausestillingen på 16-16.

Efter pausen kommer vi bagud rimeligt hurtigt. De cifre varer i 8 minutter, hvor vi lige skal finde vores spil igen og hvor kampen befandt sig i et slags vakuum, hvor ingen af holdene kom ordentligt i gang. Derfra genfandt vi vores spil i begge ender. Aftenens topscorer var flyvende på andet end straffekast, og i sammenspil med Scott og Martinusen satte de fart i spillet. Det udnyttede Nikolaj Nielsen bla. på stregen hvor han skabte god plads og kvitterede med mål. Men aftenens oplevelse var (igen) vores venstre fløj Martin Bisgaard. I sidste runde scorede han 7/7 og røg direkte på rundens hold. Denne aften gentog han kunststykket, og sørgede for en scoring til 34-32 efter en sublim aktion defensivt af Junior Scott. Vi vinder 34-32!

Topscorer for FHK blev Kristian Stoklund med 8 kasser!

Næste hjemmekamp er først 2 november mod TTH Holstebro. Vi går på landsholdspause med en fremragende følelse, og med fornemmelse af at alt er muligt i thansen ARENA. Opbakningen betyder ALT for klubben, så sæt kryds i kalenderen 2 november, så vi igen kan vise håndbold-Danmark, hvor Danmarks bedste fans er!