Nedtakt: FHK-Skjern

For første gang i 16 år får vi point mod Skjern Håndbold. Det siger sig selv, at det er meget tilfredsstillende, men det siger alt om ambitionen og niveauet, at man står tilbage en lille smule skuffet.

Vi havde på forhånd lovet to defensiver, der var i en klasse for sig. 11 minutter spillet 4 mål. Det siger vist det hele. Christoffer Bonde stod med imponerende 80%, og Thorsten Fries snuppede straffekast, som var det den rene leg. Derefter kom der lidt flere mål i opgøret. Kristian Stoklund fik sat skub i tingene, og hvis han ikke selv afsluttede, så fik Taboada og Bisgaard gode arbejdsbetingelser til at score deres mål. Derefter vi godt fat i Skjerns 7 mod 6, og det gav os teten tilbage. Det betød en masse fart, og flere ”nemme” mål, som særligt Anders Martinusen lukrerede på. Vi slutter halvlegen med en smal føring på 12-11.

Efter pausen startede kampen slet ikke som første. Her blev målene ”bytte” mellem de to hold, og begge hold skulle lige finde niveauet igen. Særligt de to højre backs Anders Martinusen og Eivind Tangen fik hul på bylden, og gjorde de svært for de to defensiver. Derefter skiftede Gudmundur konstellation i forsvaret. Meyer blev rykket ud på en back, og Einar Ólafsson kom ind i midten. Den unge islænding kom med stor aggressivitet og Skjern havde meget svært ved at komme frem til noget. Det kastede også to mål af sig, som samtidig var Einar første mål i FHK-trøjen. I slutfasen er vi foran, og mulighederne var der. Men det ender med et remis på 25-25, som vi godt kan tillade os at være skuffet over, selvom vi er glade for det ene point.

Topscorer for FHK blev Anders Martinusen med 7 kasser!

Endnu en fantastisk kamp i hallen. Vi kan åbenbart ikke spille kedelige kampe. Men det siger alt om niveauet, når vi tillader os at være skuffet over ”kun” 1 point mod et klassemandskab som Skjern. Vi glæder os til d. 25. september mod GOG!