Nedtakt: FHK-Skive FH Pokal

Sæsonens første kamp udspillede sig i Interfjord Arena, hvor vi skulle spille en 1/8-finale i Santander Cuppen mod 1.division-mandskabet Skive FH.

Rent bord i alle træningskampene, lovede godt frem mod pokalopgøret i Skive. Vi startede kampen lid shaky. Det var helt tydeligt at der var lidt startvanskeligheder, hvor nerverne lige skulle slippe. Det udmøntede sig i et par brændte chancer, og et forsvar der ikke helt fik fat. Derefter ramte vi en skidt periode. Efter 14 minutter stod det 9-2, og Gudmundur tog en time-out, hvilket tilsyneladende hjalp. Thorsten Fries fik fat i målet, og vi fik spist ind på deres forspring, så Bisgaard efter 25 minutter kunne gøre det til 12-9. Derefter faldt momentum igen, og vi gik til pause bagud 16-12.

Efter pausen kommer vi bedre ud. Vi fik sat os igennem i duellerne, og angrebsspillet havde den fart, som gjorde at Skive ikke kunne følge med. Særligt Reinier Taboada var stærkt spillende, og satte let sin direkte modstander. 40 minutter inde i kampen reducerer vi til 19-19, og man fornemmer en kamp til vores fordel. Derefter fortsætter vi. Vi kommer foran med to efter 50 minutter, og spillet begynder efterhånden at sidde i skabet. Desværre følger en skidt periode, hvor vi taber momentum og får nogle trælse udvisninger, som alt sammen er medvirkende til vi taber 30-29.

Topscorer for FHK med 7 kasser blev Reinier Taboada…

Næste kamp er premieren i HTH Herreligaen, når vi tager imod Skanderborg/Århus Håndbold i thansen ARENA kl. 18:30.