Optakt: Gode minder i Skjern

Vi er halvvejs gennem slutspillet og det er helt lige i pulje 2. VI skal en tur vestpå, hvor Skjern Håndbold venter i slutspillets sidste udebanekamp. De efterfølgende to runder afvikles nemlig hjemme i egen hule i thansen ARENA!Læs mere

Nedtakt: Sejr i Gudme og puljen er helt åben!

Efter 60 intense minutters håndbold, sejrer vi i Gudme og tilføjer de første point på vores slutspilskonto! Samtidig vinder TMS Ringsted på hjemmebane over Skjern Håndbold, hvilket betyder at slutspilspuljen er fuldstændig åben! Læs mere

Optakt: Turen går til Sydfyn!

Den tredje slutspilskamp skal afvikles og vi skal en tur over Lillebælt med kursen sat mod Gudme og Phønix Tag Arena, hvor GOG venter,Læs mere

Nedtakt: FHK-Skanderborg/Aarhus Håndbold…

Tirsdag aften skulle vi forsøge at følge op på den flotte sejr over KIF Kolding, og samtidigt bringe os et godt skidt frem i tabellen, og mod en slutspilsplads. Det gik ikke helt som håber kan vi hurtigt afslører.

Vi starter kampen skidt, og er bagud med 3-1 efter 4 minutter. Derefter får vi bedre fat, og angrebsspillet får den snert tilbage, som kan nedbryde Skanderborg/Aarhus. Især Mads Christiansen og Junior Scott stod for det gode angrebsspil, og det fik os midlertidigt tilbage i kampen. Derefter kommer der en meget lang, og lige periode, hvor begge hold kæmper med at spille sig til de store åbninger. I den ene ende står Kristoffer Lauersen godt, og i den anden får vores offensive forsvar fat. Omkring minut 20 sker der noget. Skanderborg/Aarhus scorer til 10-7, og herefter følger vores dårligste periode i kampen. Et par tekniske fejl og en udvisning gør, at en ellers lige kamp, ender med en pauseføring til hjemmeholdet på 17-10.

Med det resultat ind til pausen, var det selvsagt op ad bakke i 2.halvleg. Vi starter lidt som vi slutter, med en fejl, og man får hurtigt associationer til Thisted. Men efter 46 min scorer Mads Christiansen til 26-20, og man begynder at fornemme optimismen. Derfra følger en mindre god periode, og selvom Thorsten kom ind og tog lid til sidst, så lad os bare være ærlige. Det blev aldrig vores halvleg. Gutterne forsøgte, og ingen slog op i banen. Men det blev en af de aftener hvor tingene ikke lykkedes, når de skulle lykkedes. Vi taber fortjent 33-25.

Topscorer for FHK blev Junior Scott med 4 kasser!

Næste opgave er på lørdag mod Nordsjælland Håndbold.

//FHK

//FHK

Optakt: Vi skal rejse os mod Skjern

Efter slutspillets 1. runde, kan vi konstatere at vi ikke fik den drømmestart vi havde håbet på! Vi indkasserede et nederlag på 3 mål og selvom det store comeback var under opsejling, udeblev det desværre. Nu skal vi tilbage på sporet mod Skjern Håndbold, der ulig os fik en god start på slutspillet. Læs mere