seneste nyt

Optakt: Gode minder i Skjern

Vi er halvvejs gennem slutspillet og det er helt lige i pulje 2. VI skal en tur vestpå, hvor Skjern Håndbold venter i slutspillets sidste udebanekamp. De efterfølgende to runder afvikles nemlig hjemme i egen hule i thansen ARENA!Læs mere

Nedtakt: Sejr i Gudme og puljen er helt åben!

Efter 60 intense minutters håndbold, sejrer vi i Gudme og tilføjer de første point på vores slutspilskonto! Samtidig vinder TMS Ringsted på hjemmebane over Skjern Håndbold, hvilket betyder at slutspilspuljen er fuldstændig åben! Læs mere

Optakt: Turen går til Sydfyn!

Den tredje slutspilskamp skal afvikles og vi skal en tur over Lillebælt med kursen sat mod Gudme og Phønix Tag Arena, hvor GOG venter,Læs mere

Nedtakt: FHK-SAH

Året 2021 sidste opgør løb af stablen, da vi tog imod Skanderborg/Aarhus Håndbold i thansen ARENA. Festen var uden tilskuere, men startede med et BRAG, da vores trofaste fanklub – HK Ultras – gav os en fremragende modtagelse før kamp.

Det blev en svær 1. halvleg. Efter 25 minutter havde vi scoret 6 mål, hvilket er meget atypisk for vores sæson, men et godt billede på halvlegen. Skanderborg/Aarhus’ betonforsvar gjorde det svært, og Kristoffer Lauersen tog godt fra i målet. Til gengæld havde Tellerup i den anden ende en fremragende halvleg, som vel sagtens gjorde, at vi stadig var med i kampen. Han stod på 33,3% og var alene medvirkende til vi holdt os i live. Mod slutningen af pausen profiterer vi flot af en udvisning, og spiser os tilbage i kampen. Anders Kragh Martinusen får lavet et par kasser, og Meyer trækker et straffekast, der gør at vi går til pause bagud 9-12.

Modsat 1. halvleg var det en helt anden oplevelse fra 2. halvlegs start. Angrebsspillet havde fået mere nerve, og duellerne på banen blev vundet. I den anden ende havde Tellerup og Fredsgaard besluttet sig for at lukke helt af, og det giver som regel pote. Cornelius Kragh fortsatte sin fornemme december-form, og hamrede boldene ind. Fredsgaard formåede, at blive kampens Mr. 100% med 3 redninger på 3 straffekast, hvor særligt ”ballet-redningen” vil blive husket! Tellerup stod fænomenalt i 2. halvleg og lukker kampen på 38%. Alt sammen med til at vi snupper en sejr på 25-24, og overvintre på ligaens 3. plads. Der kan ikke siges andet end at det er voldsomt imponerende!!!

Topscorer for FHK blev Cornelius Kragh m. 8 kasser!

Vidste du at… Årets sidste kamp, er den kamp, hvor modstanderen har scores færrest mål imod os? Det forstår man godt, når man kigger på Tellerup og Fredsgaards præstationer!

Dette var årets sidste nedtakt, og i ønskes alle et rigtigt godt, og lykkebrigende nytår!

//FHK

//FHK

seneste nyt

Optakt: Vi skal rejse os mod Skjern

Efter slutspillets 1. runde, kan vi konstatere at vi ikke fik den drømmestart vi havde håbet på! Vi indkasserede et nederlag på 3 mål og selvom det store comeback var under opsejling, udeblev det desværre. Nu skal vi tilbage på sporet mod Skjern Håndbold, der ulig os fik en god start på slutspillet. Læs mere