Optakt: Gode minder i Skjern

Vi er halvvejs gennem slutspillet og det er helt lige i pulje 2. VI skal en tur vestpå, hvor Skjern Håndbold venter i slutspillets sidste udebanekamp. De efterfølgende to runder afvikles nemlig hjemme i egen hule i thansen ARENA!Læs mere

Nedtakt: Sejr i Gudme og puljen er helt åben!

Efter 60 intense minutters håndbold, sejrer vi i Gudme og tilføjer de første point på vores slutspilskonto! Samtidig vinder TMS Ringsted på hjemmebane over Skjern Håndbold, hvilket betyder at slutspilspuljen er fuldstændig åben! Læs mere

Optakt: Turen går til Sydfyn!

Den tredje slutspilskamp skal afvikles og vi skal en tur over Lillebælt med kursen sat mod Gudme og Phønix Tag Arena, hvor GOG venter,Læs mere

Nedtakt: FHK-Ribe/Esbjerg Håndbold…

Det blev til to halvlege med samme start, og derefter forskelligt udfald en regnfuld novemberaften i Esbjerg. I en kamp hvor Kim Sonne-Hansen fik debut i målet for os, da han blev indskiftet i 2.halvleg.

Vi startede kampen tvivlsomt, mildt sagt. Angrebsspillet var lidt hakkende, og vi havde svært ved at få afsluttet ellers lovende angreb. I den anden ende blev vi af og til for flade, hvor Ribe/Esbjerg havde for nemt ved at trykke os de afgørende steder. Det betød vi var bagud 8-2 efter 13 minutter. Gudmundur tog en time-out og så skete der noget. Forsvaret blev justeret og Ribe/Esbjerg havde meget svært ved at komme igennem, hvilket gav nogle nemme mål og en tro på tingene. Bedste beskrevet med en super detalje fra Nicolaj Nørager, der smed den bag om ryggen og i kassen, og så var scenen sat for et comeback. Det betød en flot pauseføring på 14-18.

2.halvleg startede som første. Vi laver en række tekniske fejl og selvom Thorsten Fries disker op med en redning eller to, så kommer Ribe/Esbjerg tættere på. Tekniske fejl bliver straffet i tomt mål og ved stillingen 21-20 efter 41 minutter brænder vi, og misser chancen for udligning. Derefter bliver kampen meget hakkende, og vi får kampen over i et mere febrilsk tempo, der passer Ribe/Esbjerg bedst. Derfor ender det med et ærgerligt nederlag på 34-32, i en kamp, hvor vi sagtens kunne have fået point.

Topscorer for FHK bliver delt mellem Junior Scott, Bisgaard & Taboada der alle lavede 5 mål!

Nu gælder det lokalopgør på lørdag, som vi alle har glædet os til. Den kræver fuldt skrald i hallen, så der ikke er nogen tvivl om at trekantområdet er rødt og sort. Vi ses i hallen!

//FHK

//FHK

Optakt: Vi skal rejse os mod Skjern

Efter slutspillets 1. runde, kan vi konstatere at vi ikke fik den drømmestart vi havde håbet på! Vi indkasserede et nederlag på 3 mål og selvom det store comeback var under opsejling, udeblev det desværre. Nu skal vi tilbage på sporet mod Skjern Håndbold, der ulig os fik en god start på slutspillet. Læs mere