seneste nyt

Optakt: Gode minder i Skjern

Vi er halvvejs gennem slutspillet og det er helt lige i pulje 2. VI skal en tur vestpå, hvor Skjern Håndbold venter i slutspillets sidste udebanekamp. De efterfølgende to runder afvikles nemlig hjemme i egen hule i thansen ARENA!Læs mere

Nedtakt: Sejr i Gudme og puljen er helt åben!

Efter 60 intense minutters håndbold, sejrer vi i Gudme og tilføjer de første point på vores slutspilskonto! Samtidig vinder TMS Ringsted på hjemmebane over Skjern Håndbold, hvilket betyder at slutspilspuljen er fuldstændig åben! Læs mere

Optakt: Turen går til Sydfyn!

Den tredje slutspilskamp skal afvikles og vi skal en tur over Lillebælt med kursen sat mod Gudme og Phønix Tag Arena, hvor GOG venter,Læs mere

Nedtakt: FHK-Nordsjælland

Det blev, som vi foreskrev, en rigtig svær kamp mod et hårdt kæmpende Nordsjælland mandskab. Håndboldverdenen er så forunderligt skruet sammen, at man kan have rigtigt gode dage, som i Aalborg og gå tomhændet derfra. Så kan man have mindre gode dage, som i går aftes og få de 2 point. Det er det smukke ved spillet.

Kampen startede ellers relativt lige. Begge hold havde gode keepere, men spørger man trænerne brændte de nok lidt for meget. Derfor var stillingen 4-4 efter 10 min. Derefter tog vi over, hvor angrebsspillet sad bedre, afslutningerne var mere præcise, og Tellerup tog godt fra nede i målet. Generelt var intensiteten og aggressiviteten fin gennem det mest af kampen, men hvor tingene lykkedes i Aalborg fra første fløjt, skulle der gå lidt længere tid før vi fik spillet os varme. Nordsjælland har spillet rigtigt mange tætte kampe i denne sæson, og er kendt for aldrig at give op. Selvom vi var foran med 3 mål, så kom Nordsjælland flot tilbage via fight, og et par straffekast. Pausestillingen var 15-12.

De første 5 minutter af 2. halvleg ”bytter” de to hold bare mål. Derefter brænder vi lidt for meget, hvor Nordsjælland kommer tilbage i kampen. De næste 10 minutter spiller vi meget lige, og begge hold leverer en række fejl, der gør det svært at få flow i angrebsspillet. Nordsjælland får et par straffekast med ca. 12 minutter igen, og bringer sig foran. Derefter kommer vi fint tilbage, hvor Martin Bisgaard igen spillede en hovedrolle, med 7 mål på 7 forsøg. Til sidst blev det lidt af en gyser, hvor Nordsjælland med 2 minutter igen hamre den på stolpen, og Corner kan bringe os foran. Den føring slipper vi aldrig, trods drama i slutminutterne og vi vinder 30-29.

Topscorer for FHK blev igen igen igen… Martin Bisgaard med 7 kasser!

Vidste du at… Vi allerede nu, er 1 sejr fra at have flere point og sejre end i hele sidste sæsons grundspil?

//FHK

//FHK

seneste nyt

Optakt: Vi skal rejse os mod Skjern

Efter slutspillets 1. runde, kan vi konstatere at vi ikke fik den drømmestart vi havde håbet på! Vi indkasserede et nederlag på 3 mål og selvom det store comeback var under opsejling, udeblev det desværre. Nu skal vi tilbage på sporet mod Skjern Håndbold, der ulig os fik en god start på slutspillet. Læs mere