Nedtakt: Sidste kamp i grundspillet

Lørdag bød på sæsonens sidste grundspilskamp i thansen Arena, hvor vi tog imod Nordsjælland Håndbold. Selvom vores plads i tabellen allerede var sikret, manglede der ikke kampgejst eller vilje på banen.

Læs mere

Optakt: Vi indtager Gråkjær Arena

Grundspillet er så småt ved at nå sin ende når der onsdag aften er 2 point på spil i Gråkjær Arena i Holstebro. Læs mere

Talentfuld islænding skifter til FHK

Fredericia Håndboldklub har indgået en aftale med Arnór Viðarsson gældende fra næste sæson.Læs mere

Nedtakt: FHK-Nordsjælland Håndbold

På en råkold oktober aften, gæstede vi Helsinge Hallerne, hvor Nordsjælland Håndbold var vært. Det blev en dramatisk kamp, med højt tempo, en masser nerve og en svær kamp mod et tændt oprykkerhold.

Det var en 1. halvleg, som startede i højt tempo, men forholdsvis lige på måltavlen. Nordsjælland startede i en 5-1 formation, som vi hurtigt løste ved at spille Nikolaj Nielsen fri et par gange. Generelt flød angrebsspillet godt, og der blev uddelt syngende taklinger i defensiven, hvor også Tellerup bidrog i målet. Dagens mand i skysovs, Kristian Stoklund, startede på bænken, men kom ind efter 19 min og fik for alvor sat Nordsjælland Håndbold til vægs, med et par sikre straffekast og gode skud. Generelt var det en fornem 1.halvleg, hvor der til tider var klasseforskel, og det bevidnede pauseføringen 18-12 også om.

FHK skulle følge op på den gode 1.halvleg, med samme spil. De første 10 minutter gik som det skulle. Angrebsspillet flød, hvor Stoklund og Co. Blev ved med at finde løsningerne bla. kvag gode afleveringer til fløjene, som eksekverede. Men ved stillingen 22-27 efter 27 min blev en afbrænder og en tvivlsom 2 minutters udvisning dyr. For pludseligt ændrede kampbilledet sig, og Nordsjælland fik fat, og fik tændt op under hallen. Med 1 minut igen, reducerer Nordsjælland til 30-31, og så var spændingen total. Heldigvis bevarede vi overblikket og Mads Christiansen scorede kampens endelige mål til slutresultatet 30-32!