Nedtakt: FHK-Nordsjælland Håndbold…

En vinterkold eftermiddag i Nordsjælland spillede vi vores, længste- eller næstlængste afhængigt af rute, udebanekamp i sæsonen.

En start på kampen som man kunne forvente. Et toptændt hjemmehold og os som gerne vi revancherer os. Mads Christiansen får os hurtigt bragt på 2-4 og derefter slår vi til. Young og Taboada bringer os foran 4-8 og vi begynder at spille flot håndbold. Derefter kommer der lidt tekniske fejl og Nordsjælland får spist sig ind i opgøret. Halvlegen slutter med et straffekast der ikke bliver dømt og en føring på 14-15, i en ujævn affære.

Efter pausen kommer vi slet ikke ud. 1 mål på 10 minutter og et Nordsjælland hold og kommer bagud 20-17 efter 41 minutter. Derefter etablerer vi bedre angrebsspil og Thorsten Fries kommer ind med nogle vigtige redninger. Junior Scott får gang i skudarmen og Nicolaj Nørager viser ypperlig skarphed fra højre back og scorer til 23-22 efter 51 minutter. Derefter lignede det længe 2 point, men desværre blev det ikke sådan, og vi rejser hjem med et uafgjort resultat, 28-28.

Topscorer for FHK blev Junior Scott & Nicolaj Nørager med 6 kasser!

Huske næste kampe d. 25. november mod Lemvig/Thyborøn. Vi skal have fyldt thansen ARENA!