Nedtakt: FHK-MTH

Vi havde ikke slået Mors/Thy håndbold på udebane siden 2008. Det er ikke nogen hemmelighed, at i går aftes heller ikke blev aftenen, hvor vi fik løst problemet.

 

Der findes mange måder at begynde en kamp på. I går aftes var et skoleeksempel på, hvordan man ikke skal gøre. 0 mål på 10 minutter, og en stilling på 6-0, så skal det blive op ad bakke. Vi kæmpede meget med at få skudt hul på Mors/Thy dygtige keeper Rasmus Henriksen, men selvom han gjorde en god figur, så var der meget der manglede. Der var dybe panderynker på sidelinjen, hvor det taktiske skakbræt i den grad blev rullet ud. Men lige lidt hjalp det. Vi gik til pause med skuffende cifre på 18-8.

 

Efter pausen kommer vi fornuftigt ud. Der blev kæmpet, og vi lignede et hold der ville prøve at gøre det umulige. Men som tiden går slipper kræfterne op, og så er det svært at bevare optimismen. Der begyndte at snige sig en række uprovokerede fejl ind, som resultat af et forceret pres og tydelig frustration. Lige lidt hjalp det. Det var ikke vores aften i Thisted, og vi taber klart 37-24.

 

Topscorer for FHK blev Reinier Taboada med 5 kasser!

 

Næste kamp er ude mod Aalborg. En kamp som på papiret bliver sæsonens sværeste, men en perfekt mulighed for at slå tilbage. Drengene er mere end opsatte på at gøre netop det, og det er nu vi skal stå sammen. TAK for den imponerende opbakning i Thisted!

 

//FHK

Suset af sammenhold

Stå sammen. Stå stærkt.

Følg os og del budskabet!

Seneste fra Facebook og Instagram

Hovedsponsorer