Nedtakt: FHK-MTH

Hvad der længe lignede point i Thisted, blev desværre afløst af marginaler, der ikke faldt vores vej. Det var ellers ikke til at se Mors/Thy Håndbold havde mest at spille for, og drengene fightede i alle 60 minutter.

Vi startede kampen på den bedst tænkelige måde. Alt lykkedes! Boldene hamrede vi ind og Fredsgaard, der snart kan kalde sig far, havde besluttet sig for at lukke helt af i kassen. Særligt kontrafasen flød rigtigt godt. Både den direkte kontrafase og første bølgen var vi effektive i. De nød fløjspillerne godt af og efter 7 minutter gjorde Corner det til 6-1. Herefter kom Mors/Thy lidt bedre med, og fik spist lidt ind på vores føring. Et par udvisninger gjorde, at Mors/Thy kom på 10-10 efter 21 minutter, men så tog vi over igen. Stoklund spillede fremragende og hvis han ikke satte de andre op, så kanonerede han selv bolden i mål. En pauseføring på 16-13 (Den kunne snildt have været større).

De første 10 minutter af 2.halvleg ”bytter” vi egentligt mål med Mors/Thy. Ingen af de to hold kan få rigtigt fat. Derfra begynder vi at brænde lidt for meget, og det eller flydende angrebsspil bliver mere hakkende. Mors/Thy udligner efter 44 minutter, og symptomatisk for vores 2.halvleg fyrer Stoklund et fremragende skud af, der tager indersiden af stolpen og Mors/Thy kan bringe så foran 22-21. Derefter tabte vi pusten lidt, og havde svært ved at hægte os på igen. Vi kæmpede med hvad vi havde, og taber knebent 31-29 i Thisted.

Topscorer for FHK blev Martin Bisgaard m. 9 kasser!

Grundspillet er slut. Vi er med i mesterskabsslutspillet og hvilken forløsning! Herunder får 10 ”fun-facts” fra et spændende og hårdt grundspil:

• Vi er i mesterskabsslutspillet for første gang siden 1980!
    • Vi har 9 point flere end i sidste sæsons grundspil
    • Vi ligger på en delt 3. plads over bedste hjemmehold i grundspillet (det forstår vi godt med den opbakning)
    • Vi har scoret 33 mål flere og lukket 8 mål flere ind, i forhold til sidste sæsons grundspil
    • Vi har grundspillets med afstand mest træfsikre fløjduo. Jakob Frederiksen og Martin Bisgaard slutter på uhørte 77% i scoringsprocent
    • Bisgaard har været Mr.100% i 7 ud af 22 kampe. Imponerende!
    • Vi har gjort rent bord i duellen om trekantsområdet. 3 sejre ud af 3 mulige mod KIF Kolding
    • 7 spillere fra diverse U-hold har fået minutter for ligaholde i løbet af grundspillet. Fremragende arbejde af vores talentafdeling!
    • Vores to stregkæmper Rasmus Meyer og Nikolaj Nielsen ligger nr. 2 over bedste scoringsprocent fra stregen m. 80%! Kun overgået af GOG.
    • Vi har opnået en tilskuerfremgang i denne sæson på 100%, sammenlignet med sidste sæson 😉

Vi glæder os til mesterskabsslutspillet, og håber alle er klar i hallen, så vi kan få et fantastisk slutspil.