Optakt: Gode minder i Skjern

Vi er halvvejs gennem slutspillet og det er helt lige i pulje 2. VI skal en tur vestpå, hvor Skjern Håndbold venter i slutspillets sidste udebanekamp. De efterfølgende to runder afvikles nemlig hjemme i egen hule i thansen ARENA!Læs mere

Nedtakt: Sejr i Gudme og puljen er helt åben!

Efter 60 intense minutters håndbold, sejrer vi i Gudme og tilføjer de første point på vores slutspilskonto! Samtidig vinder TMS Ringsted på hjemmebane over Skjern Håndbold, hvilket betyder at slutspilspuljen er fuldstændig åben! Læs mere

Optakt: Turen går til Sydfyn!

Den tredje slutspilskamp skal afvikles og vi skal en tur over Lillebælt med kursen sat mod Gudme og Phønix Tag Arena, hvor GOG venter,Læs mere

Nedtakt: FHK-Mors/Thy

Så fik vi fløjtet årets sidste kamp af i HTH Herreligaen, og hvilken fest det blev i thansen ARENA. Scenen var sat fra start, Sol, Fanzone, Champagne og god stemning, så der var ikke nogen undskyldning for, ikke at have en fest!

Om spillerne tænkte sommerferien kom hurtigere, hvis de løb stærkt eller om de bare havde en masse energi, vides ikke. Men med 11 mål på 6 minutter var stilen ligesom lagt, for en hæsblæsende kamp. Der blev generelt scoret mange mål, og angrebsspillene mindede om køer der kom på græs, så glade var de for at brage bolden i kassen. I den rød/sorte ende var det Nicolaj Nørager, Cornelius Kragh og Anders Martinussen der brillierede, og i den anden ende var det Mads Hoxer og Tim Sørensen der brillierede, i sådan grad at målmændene i begge ender dårligt fik fat. Det resulterede i en pausestilling på 18-19.

Efter pausen fik målmændene lidt bedre fat, men stadig uden at det blev deres kamp. Tellerup startede i kassen, og havde et par fine redninger. Han var godt hjulpet af det forsvar der hele sæsonen har ageret mur foran ham. Rasmus Meyer og Lasse Balstad var udsmidere, og det kunne ses på Mors/Thy-spillerne der måtte kæmpe hårdt for deres mål. Vi fulgtes pænt ad det meste af halvlegen, og vi skal helt frem til 57 minut før der sker en udvikling. Jens Fredsgaard redder Mads Hoxer, og så kan Jesper Houmark tage sin sidste timeout som cheftræner i FHK. Hvad han sagde vides ikke, men få sekunder efter brager Nicolaj Nørager bolden i kassen, og thansen ARENA går amok. En forløsende sejr på 35-34.

Topscorer i kampen og i denne sæson er Kristian Stoklund m. 7 kasser & 146 kasser for sæsonen!

Årets spiller blev Emil Tellerup!

Tak for en fantastisk sæson, og for jeres altid store opbakning. Vi ses i hallen!

//FHK

//FHK

Optakt: Vi skal rejse os mod Skjern

Efter slutspillets 1. runde, kan vi konstatere at vi ikke fik den drømmestart vi havde håbet på! Vi indkasserede et nederlag på 3 mål og selvom det store comeback var under opsejling, udeblev det desværre. Nu skal vi tilbage på sporet mod Skjern Håndbold, der ulig os fik en god start på slutspillet. Læs mere