Nedtakt: FHK-LTH

Lørdag eftermiddag var vi en tur i Lemvig, hvor Lemvig/Thyborøn håndbold var værter. Det blev en eftermiddag til glemmebogen, og selvom opbakningen var stor, så lykkedes det bare ikke i dag.

Lad os starte med elefanten i rummet… de brændte chancer var udslagsgivende for hele kampen, og starten af 1. halvleg beskriver det meget godt. Tre 100% chancer blev brændt i startfasen og Lemvig kom foran 2-0. Derefter fandt vi løsningen, men forsvaret havde ikke helt samme skarphed, som ellers set i denne sæson. Ydermere fik Lemvig held med at trække tempoet ud af kampen, og når vi prøvede at sætte tempoet i vejret, så sad spillet ikke lige i skabet. Derudover må man kreditere Lemvig/Thyborøns målmand Svend Rughave, som stod en flot kamp. Pausestilling var 17-14.

Vi kommer fint i gang i 2. halvleg, og man kan tydeligt se at der blevet snakket i pausen. Energien var der, og Tellerup har et par redninger. Ved stillingen 19-17 efter 34 minutter sker der noget interessant. Vi har tre muligheder for at score dvs. Tellerup redder og Lemvig laver tekniske fejl, hvor vi kan udnytte det i den anden ende. Det ville have bragt os på 20-19, men symptomatisk for vores eftermiddag skete det ikke, og herfra var momentum væk. Vi taber desværre 34-27.

Topscorer for FHK med 7 kasser blev Anders Kragh Martinusen!

Vi fortsætter med at fighte for byen, og heldigvis skal vi i ilden igen. Allerede d. 9 januar mod topholdet Aalborg Håndbold.