Ligakamp nr. 32 i sæsonen bliver sæsondefinerende, når GOG gæster vores hjemmebane til en gyser af et håndboldbrag!Læs mere

Fredericia Håndboldklub er stolte over at kunne meddele, at Middelfart Sparekasse bliver én ud af fem Hovedsponsorer i Fredericia Håndboldklub sammen med ADP, Fredericia Kommune, thansen og AD Danmark. Udviklingen af partnerskabet er en stor nyhed for både klubben og Sparekassen, da det viser en fælles forpligtelse til vækst og ambition.Læs mere

FHK forlænger med Malthe Hejsel

19-årig Malthe Hejsel har indgået en ny treårig aftale med Fredericia Håndboldklub.Læs mere

Nedtakt: FHK-LTH

Lørdag eftermiddag var vi en tur i Lemvig, hvor Lemvig/Thyborøn håndbold var værter. Det blev en eftermiddag til glemmebogen, og selvom opbakningen var stor, så lykkedes det bare ikke i dag.

Lad os starte med elefanten i rummet… de brændte chancer var udslagsgivende for hele kampen, og starten af 1. halvleg beskriver det meget godt. Tre 100% chancer blev brændt i startfasen og Lemvig kom foran 2-0. Derefter fandt vi løsningen, men forsvaret havde ikke helt samme skarphed, som ellers set i denne sæson. Ydermere fik Lemvig held med at trække tempoet ud af kampen, og når vi prøvede at sætte tempoet i vejret, så sad spillet ikke lige i skabet. Derudover må man kreditere Lemvig/Thyborøns målmand Svend Rughave, som stod en flot kamp. Pausestilling var 17-14.

Vi kommer fint i gang i 2. halvleg, og man kan tydeligt se at der blevet snakket i pausen. Energien var der, og Tellerup har et par redninger. Ved stillingen 19-17 efter 34 minutter sker der noget interessant. Vi har tre muligheder for at score dvs. Tellerup redder og Lemvig laver tekniske fejl, hvor vi kan udnytte det i den anden ende. Det ville have bragt os på 20-19, men symptomatisk for vores eftermiddag skete det ikke, og herfra var momentum væk. Vi taber desværre 34-27.

Topscorer for FHK med 7 kasser blev Anders Kragh Martinusen!

Vi fortsætter med at fighte for byen, og heldigvis skal vi i ilden igen. Allerede d. 9 januar mod topholdet Aalborg Håndbold.

//FHK

//FHK

Nedtakt: Det hele afgøres søndag!

Efter 60 intense minutters håndbold fik vi revanche over TMS Ringsted med en sejr på 29-25 i thansen ARENA!Læs mere