Nedtakt: FHK-GOG

Lørdag eftermiddag i Gudme, blev stolpe ud i en til tider elektrisk håndboldkamp. Vi taber 34-29 til et velspillende GOG-mandskab, som gjorde livet surt for os, inden vi viste enorm gejst, og vandt 2.halvleg med 17-13.

 

Lad os ikke dvæle så meget ved 1.halvleg… det var en træls omgang, med flere tekniske fejl, og en landsholdsstjerne (Gidsel), i absolut hopla. Det gjorde betingelserne svære, og selvom vi på tribunerne ejede hallen, så var det ikke nok til at holde det velspillende GOG-mandskab fra fadet. Ydermere stod Thorbjørn Bergerud, vel, sin bedste kamp for GOG denne eftermiddag.

 

2.halvleg derimod var bedre. I starten skulle vi lige finde vores fødder, og billedet lignede lidt det samme, som i 1.halvleg, men så begyndte spillet at rulle. Anders Kragh Martinusen var en evig kilde til uro, hvor han med mål og fight spillede FHK tilbage i kampen. Derudover fik Nørager og Cornelius Kragh sat noget tempo i angrebsspillet, og det gav plads til vores fløje, hvor Mads Lenbroch og Jakob Frederiksen leverede fornemme præstationer. Dette, i en kombination med Emil Tellerup opadgående kurve, skabte tro på et overraskende comeback. Sådan skulle det ikke helt gå, men drengene vandt FLOT 2.halvleg med 17-13, og det er værd at tage med til den vigtige pokalkamp tirsdag.

 

Topscorer for FHK blev Anders Kragh Martinusen med 6 kasser!

 

Næste kamp er tirsdag d. 5/10 kl. 20:30, hvor vi spiller sæsonens vigtigste kamp, mod Mors/Thy Håndbold i kvartfinalen i Santander Cup. HUSK DU KAN STADIG KØBE BILLETTER TIL KAMPEN!

 

Vidste du at… Jakob Frederiksen i dag spillede sin kamp nr. 98 for klubben dvs. han runder snart en imponerende milepæl!
OBS! (kampe noteret spillet efter 2012 og for 1.div/Liga)

 

//FHK

Suset af sammenhold

Stå sammen. Stå stærkt.

Følg os og del budskabet!

Seneste fra Facebook og Instagram

Hovedsponsorer