Optakt: Gode minder i Skjern

Vi er halvvejs gennem slutspillet og det er helt lige i pulje 2. VI skal en tur vestpå, hvor Skjern Håndbold venter i slutspillets sidste udebanekamp. De efterfølgende to runder afvikles nemlig hjemme i egen hule i thansen ARENA!Læs mere

Nedtakt: Sejr i Gudme og puljen er helt åben!

Efter 60 intense minutters håndbold, sejrer vi i Gudme og tilføjer de første point på vores slutspilskonto! Samtidig vinder TMS Ringsted på hjemmebane over Skjern Håndbold, hvilket betyder at slutspilspuljen er fuldstændig åben! Læs mere

Optakt: Turen går til Sydfyn!

Den tredje slutspilskamp skal afvikles og vi skal en tur over Lillebælt med kursen sat mod Gudme og Phønix Tag Arena, hvor GOG venter,Læs mere

Nedtakt: FHK-BSH

På trods at et næsten perfekt comeback i 2.halvleg, led vi sæsonens første nederlag til Bjerringbro/Silkeborg Håndbold i JYSK Arena.

Vi vidste på forhånd at det ville blive en svær kamp, men vi havde en virkelig svær 1.halvleg. Efter en fin start, hvor Anders Martinusen og Rasmus Meyer i fællesskab havde drillet BSH-forsvaret, og bragt os foran 2-3, så drillede vores gamle nemesis os; De brændte chancer. Fordi bevares, vores gamle keeper Mikkel Løvkvist stod godt, men der var heller ikke den fornødne saft og kraft i afslutningerne til at udfordre ham. Det udløste en periode på 10 minutter hvor vi kun lavede ét mål. Så selvom Thorsten Fries i kassen stod med 38%, så gik vi desværre til pause bagud 12-7, efter en OK slutspurt.

Vi hopper frem til det 38 minut i 2.halvleg, hvor Kristian Stoklund scorer til 16-12. Her sker der noget, og vi begynder at vinde momentum i kampen. Thorsten Fries får, i samarbejde, med forsvaret lukke fuldstændigt af for BSH, og vi får spist os ind i kampen. Derefter kommer to tekniske fejl, hvor vi bliver sat lidt tilbage, men man sad med fornemmelsen af at vi skulle noget mere i den her kamp. Efter 49 minutter lykkedes det Kasper Young at reducerer. Herefter får vi muligheden for at bringe os foran, men symptomatisk for kampen brænder vi på frit mål. Vi har masser af chancer for at snuppe to point frem til slut, men det bliver de brændte chancers kamp, og vi ender med at tabe 25-24 efter et flot comeback.

Topscorer for FHK blev Kasper Young med 5 kasser!

Husk næste hjemmekamp d. 25. september mod de danske mestre fra GOG. Billetter købes på Fairbillet.dk.

//FHK

//FHK

Optakt: Vi skal rejse os mod Skjern

Efter slutspillets 1. runde, kan vi konstatere at vi ikke fik den drømmestart vi havde håbet på! Vi indkasserede et nederlag på 3 mål og selvom det store comeback var under opsejling, udeblev det desværre. Nu skal vi tilbage på sporet mod Skjern Håndbold, der ulig os fik en god start på slutspillet. Læs mere