Nedtakt: FHK-Bjerringbro/Silkeborg Håndbold…

På en iskold december aften spillede vi årets sidste hjemmekamp, og her var topholdet fra Bjerringbro/Silkeborg gæster, i hvad der skulle vise sig at være en sand gyser.

Det startede godt. Kasper Young gjorde det til 3-0 efter 5 minutter, og man kunne fornemme endnu en stor aften i thansen ARENA. Faktisk begyndte man at tænke, om ikke vi skulle have forsøgt at dræbe kampen, men BSH ville det anderledes. De lukrerede på en del tekniske fejl, og en storspillende Mads Kjeldgaard gjorde livet svært for os, selvom gutterne kom godt frem til ham. I de næste 10-12 minutter var der lidt dødvande, hvor ingen af holdene får sat det tempo der skal til. Derefter får BSH fat, og tekniske fejl bliver igen dyre for os. Vi går til pause bagud 14-16.

I 2.halvleg starter vi mildest talt forfærdeligt. Vi laver to mål på 10 minutter, og ligner et hold er allerede er gået på juleferie. Der er BSH for gode, og de straffer det prompte. Peter Balling gør det til 16-22, og man sad med en lidt bange fornemmelse. Men herefter sker der noget… forsvaret får styr på BSH-angrebet, og Thorsten Fries ligner den udgave vi har set så mange gange i thansen ARENA, og pludseligt fornemmer man noget igen. Kristian Stoklund, får sammen med Taboada, Anders og Nørager sat skub i tingene, og efter 53 minutter er kampen vendt helt på hovedet. 25-26, og nu levede kampen. Ved stillingen 28-28 efter 58 minutter redder Thorsten Fries, og det giver Bisgaard muligheden for at afgøre kampen efter 59 minutter og 10 sekunder. Han brænder desværre, og da kampen er fløjtet af, får BSH et frikast. Den scorer Mads Kjeldgaard desværre på, symptomatisk for hans sæson, og vi taber desværre 28-29.

Topscorer for FHK blev Kristian Stoklund med 8 kasser!

Tak for opbakningen gennem hele 2022. Det har været et fantastisk år i thansen ARENA, og vi glæder os meget til at byde jer velkommen i 2023.