1707 dage efter vores første kamp tilbage i Herreligaen gør vi det igen – besejrer de gule fra GOG hjemme i thansen ARENA! Læs mere

Ligakamp nr. 32 i sæsonen bliver sæsondefinerende, når GOG gæster vores hjemmebane til en gyser af et håndboldbrag!Læs mere

Middelfart Sparekasse indtræder som Hovedsponsor for Fredericia Håndboldklub

Fredericia Håndboldklub er stolte over at kunne meddele, at Middelfart Sparekasse bliver én ud af fem Hovedsponsorer i Fredericia Håndboldklub sammen med ADP, Fredericia Kommune, thansen og AD Danmark. Udviklingen af partnerskabet er en stor nyhed for både klubben og Sparekassen, da det viser en fælles forpligtelse til vækst og ambition.Læs mere

Nedtakt: FHK-Aalborg Håndbold

Vi håbede vi kunne byde de danske mestre op til dans, men den blev ved håbet i et propfyldt GIGANTIUM arena. Vi taber klart til Aalborg Håndbold i mesterskabsslutspillets kamp 2.

Vi starter 1.halvleg som lyn og torden. Generelt er det en kamp, der de første 6 minutter flyver fra den ene ende til den anden. Aalborg stillede med det tunge skyts, og særligt Felix Claar gjorde ondt på os. Hans evne til at afslutte angrebet er eminent, om det så var egen afslutning eller indspil, så lavede landsholdsaspiranten ikke mange fejl. I den anden ende fungerede angrebsspillet godt de første 15 minutter. Anders Martinusen og Martin Bisgaard var i hopla, og det lignede Aalborg havde det svært. Men 1 mål i 10 minutter gjorde halvlegen nærmest umulig og vi går til pause bagud 19-12.

Det var op ad bakke i 2.halvleg. Vi startede ud med kæmpe gejst og tempo, men man kunne godt mærke det var svært at være på banen. Aalborg er gode, og når det så samtidigt er stolpe ud, så bliver det lange 30 minutter. I løbet af halvlegen kommer der en lille åbning efter et par gode redninger fra Tellerup. Her har vi mulighed for 27-23, men symptomatisk for kampen, så smider vi bolden og Aalborg trækker fra igen. Derfra blev det lidt nonchalant fra Aalborg side, og vi prøvede at fighte tilbage. Men vi taber 36-26.

Topscorer for FHK blev Martin Bisgaard & Anders Martinusen med hver 5 mål!

Det er ikke den start vi havde håbet på, men det er nu vi skal stå sammen og vise Fredericia Håndboldklub står sammen! Der er 4 finaler tilbage, og vi skal tilbage på sejrssporet, sammen!