Optakt: Vi skal have revanche mod Ringsted!

Efter to udebanekampe i streg, kan vi endelig åbne dørene til thansen ARENA igen, når TMS Ringsted kommer forbi vores hjemmebane til 5. runde af slutspillet. Læs mere

Optakt: Gode minder i Skjern

Vi er halvvejs gennem slutspillet og det er helt lige i pulje 2. VI skal en tur vestpå, hvor Skjern Håndbold venter i slutspillets sidste udebanekamp. De efterfølgende to runder afvikles nemlig hjemme i egen hule i thansen ARENA!Læs mere

Nedtakt: Sejr i Gudme og puljen er helt åben!

Efter 60 intense minutters håndbold, sejrer vi i Gudme og tilføjer de første point på vores slutspilskonto! Samtidig vinder TMS Ringsted på hjemmebane over Skjern Håndbold, hvilket betyder at slutspilspuljen er fuldstændig åben! Læs mere

Nedtakt: Et topopgør uden vinder

Det lå i kortene, at vi kunne forvente en stor håndboldaften i thansen ARENA, søndag aften da Aalborg Håndbold besøgte 7000 Fredericia. Det var en duel mellem grundspillets nummer 1 og 2, og de tidligere indbyrdes kampe på vores halgulv har haft spænding til det sidste. Søndag aften var heller ikke nogen undtagelse.

Det var gæsterne der kom bedst fra start og bragte sig foran med et par stykker. I et hæsblæsende tempo strøg målene ind i begge ender, hvor Nordjyderne hele tiden havde et forspring på en enkelt eller to mål.

Vi bliver ramt af et par tekniske fejl og Aalborg benytter den lejlighed til at slå hullet på 4 mål. Vi får hurtigt sat prop i og indhenter herefter stille og roligt gæsterne og kommer også op og være helt lige ved 15-15. Herefter trækker Stefan Madsens tropper fra igen og vi går til pause bagud med 2 mål ved stillingen 17-19.

På lægterne var der stuvende fuldt og det var ikke til at få øje på en tom plads eller hjørne hvor der ikke var tilskuere. 2340 fans havde nemlig fundet ved til thansen ARENA for at overvære topkampen i Herreligaen. De mange tilskuere kunne se Aalborg Håndbold igen trække fra i begyndelsen af 2. omgang, hvor de af flere omgange var foran med 4 mål. Men et kollektivt velspillende FHK-mandskab ville det anderledes. Nok engang kæmper vi os tilbage og efter 4 røde scoringer i træk er vi nok engang på omgangshøjde.

Efter en lille periode hvor begge hold følges ad får vi bragt os i front med 2 og har muligheden for at gøre det til 3. Desværre rammes vi af en teknisk fejl og Nordjyderne omsætter kynisk den mulighed og bringer sig tilbage i opgøret igen. Resten på kampen er vi foran med en enkelt, eller uafgjort. Med 43 sekunder igen kanonerer unge Jonas Kruse bolden op i hjørnet bag Niklas Landin og dermed sikrer det ene point. Aalborg Håndbold har kampens sidste angreb og Thomas Arnoldsen får tilkæmpet sig et straffekast, som Mikkel Hansen omsætter til mål med blot 3 sekunder tilbage af kampen.

Således forløb det, da vi spiller uafgjort med Aalborg Håndbold. Et resultat der betyder vi blot mangler ét point for definitivt at sætte os på Herreligaens 2. plads i grundspillet. Vi har allerede chance for at realisere det på onsdag, når vi kl. 20.00 møder Skanderborg AGF i Fælledhallen!