Nedtakt: En sort efterårsaften…

En sort aften i thansen ARENA. Det var en kamp alle havde glædet sig til, men endte desværre i et pokalnederlag til Mors/Thy håndbold på 34-28. Vi kunne have skrevet historie i dag, men sådan skulle det desværre ikke være.

Kampen startede, som de fleste kampe gør, når vi spiller. Der var knald på, og thansen ARENA sydede, så man skulle tro vi var landet på et stadion i Tyrkiet. Der var højt tempo hos begge mandskaber, og det angribende hold scorede efter behag. Så skiftede Mors/Thy målmand, og vi sløsede lidt mere i afslutningerne, og pludseligt var vi bagud med 3 efter 18 min. Forsvaret fik ikke helt vundet deres dueller og generelt manglede der lige den sidste skarphed.

Vi startede godt i 2. halvleg. Vi vandt vores dueller, og begyndte at brage boldene i kassen. Hallen var med, igen, og man sad med en fornemmelse af at vi kunne hente Mors/Thy. Men desværre blev det kun, lige ved og næsten, da skarpheden i de afgørende situationer manglede. To gange i 2. halvleg har vi mulighed for få reduceret, så vi kun er bagud med to mål, og derved kan lugte ”blod” igen, men hverken heldet eller skarpheden var der i aften. Derfor slutter vi med et nederlag, og et træls exit fra Satander Cuppen.

Topscorer for FHK var: Anders Kragh Martinussen med 7 kasser.

Vidste du at… Jakob Frederiksen i dag spillede sin kamp nr. 99 for FHK? På lørdag runder han en flot milepæl, hvorfor der ALLE grunde til at komme i hallen!
OBS! (kampe noteret spillet efter 2012 og for 1.div/Liga)