Nedtakt: En mørk aften i Lemvig…

En mørk fredag aften i Lemvig tabte FHK til Lemvig/Thyborøn håndbold 29-25. Det blev, som spået, en intens affære med en masse dueller og kampe i kampen. Stemningen var hård, og det var tydeligt at begge hold havde noget at spille for.

 

Kampen startede som lyn og torden. Begge hold skiftedes til at være i front og efter 13 minutter stod der 9-9. Gennem hele kampen spillede Lemvig/Thyborøn lange angreb, og det var tydeligt noget der frustrerede FHK. FHK´s forsvar, som ellers de seneste kampe har stået stærkt, havde det svært med de lange angreb. Derudover spillede Christian Langerhuus en stærk kamp, med 6 mål og 4 assists og målmand Ronnie Nicolaisen med en redningsprocent på 40%.

 

På en dag hvor det ikke rigtigt kørte, er det svært at fremhæve de store præstationer. De to bagspillere Anders Kragh Martinusen og Rune Andersen gjorde deres, med 5 mål hver og 6 assists tilsammen. Også Mathias Hedegaard viste sig træfsikker på stregen og for anden kamp i træk spillede på 100%, med 4 mål på 4 forsøg.

 

Udslagsgivende for kampen blev de 11 tekniske fejl og vores akilleshæl med at brænde for mange chancer.

 

Fredericia HK-topscorer blev Rune Andersen & Anders Kragh Martinusen med 5 mål hver.

 

Næste kamp spilles påskedag d. 4/4-2021 kl. 15:30 i thansen ARENA, hvor vi tager imod topholdet fra GOG. Kampen bliver desværre ikke vist i tv, men i kan følge med på FHK´s Instagram eller hos vores samarbejdspartnere Fredericia Avisen & Fredericia Dagblad.

 

//FHK

Suset af sammenhold

Stå sammen. Stå stærkt.

Følg os og del budskabet!

Seneste fra Facebook og Instagram

Hovedsponsorer