Nedtakt: En kamp til glemmebogen…

Thansen ARENA dannede ramme om en vestjysk og østjysk duel, hvor Ribe-Esbjerg HH slog Fredericia HK i en uskøn affære. En kamp som bar præg af nervøsitet, en masse mål og tekniske fejl, hvor ingen af holdenes målmænd fik fat.

 

Begge hold kom til kampen med to nederlag i bagagen, og en forhåbning om at kickstarte foråret med en sejr. Der blev spillet i et nervøst og højt tempo, hvilket udløste et hav af tekniske fejl kampen igennem. Hele 24 tekniske fejl stod de to hold for, hvilket blev udslagsgivende for kvaliteten i angrebsspillet.

 

Ribe-Esbjerg. lykkedes bedst med, at få deres styrker frem bla. indspillet til deres stærke stregspiller Miha Zvizej. Zvizej scorede 7 mål på 7 forsøg, og var en evig trussel. FHK lavede for mange fejl offensivt, såvel som defensivt til at kunne true Ribe/Esbjerg.

 

Hver at bemærke er dog, at FHK’s Nicolaj Nørager genfandt niveauet fra efteråret, med en flot præstation og 8 mål. Ydermere fortsatte FHK’s stregspillere formen fra Aalborg, med en usvigeligt sikker udnyttelsesprocent, i form af 4 mål på 4 forsøg.

 

Fredericia HK-topscorer blev Nicolaj Nørager med 8 mål.

 

Næste kamp spilles tirsdag d. 2 marts kl. 20:00 i Sparekassen Thy-arena Mors. Her skal vi forsøge, at rejse os og sikre forårets første sejr.

 

For klubben & for byen!

//FHK

Suset af sammenhold

Stå sammen. Stå stærkt.

Følg os og del budskabet!

Seneste fra Facebook og Instagram

Hovedsponsorer