1707 dage efter vores første kamp tilbage i Herreligaen gør vi det igen – besejrer de gule fra GOG hjemme i thansen ARENA! Læs mere

Ligakamp nr. 32 i sæsonen bliver sæsondefinerende, når GOG gæster vores hjemmebane til en gyser af et håndboldbrag!Læs mere

Middelfart Sparekasse indtræder som Hovedsponsor for Fredericia Håndboldklub

Fredericia Håndboldklub er stolte over at kunne meddele, at Middelfart Sparekasse bliver én ud af fem Hovedsponsorer i Fredericia Håndboldklub sammen med ADP, Fredericia Kommune, thansen og AD Danmark. Udviklingen af partnerskabet er en stor nyhed for både klubben og Sparekassen, da det viser en fælles forpligtelse til vækst og ambition.Læs mere

Nedtakt: Det hele afgøres søndag!

Efter 60 intense minutters håndbold fik vi revanche over TMS Ringsted med en sejr på 29-25 i thansen ARENA!

Skulle vi fortsat selv have muligheden for at afgøre vores skæbne var opgaven soleklar. Det krævede en sejr over TMS Ringsted, som besejrede os i den første runde af slutspillet. Gæsterne stod med samme opgave, hvor et nederlag ville sende dem definitivt ud i semifinalemørket, uden nogle chancer for videre avancement.

Det kastede en nervøs start af sig, hvor scoringsfrekvensen i åbningen af opgøret var lav og Sebastian Frandsen i FHK-buret tog rigtig godt fra. Derfor er stillingen blot 4-2 til os efter 13 minutters spil.

Samme billede fortsatte til det 20. minut hvor stillingen blot havde udviklet sig til 7-4 ved Kasper Young. Netop Young viste sig at være helt ustyrlig for gæsterne, hvor han gennem kampen kanonerede bolden i kassen fra vanskelige positioner som højre back, mens han samtidig passerede TMS målvogteren fra sin sædvanlige position på højre fløj. Young ender med en 9 kasser på 10 forsøg og bliver fortjent kampens spiller!

30 sekunder før første omgang er slut, har vi en gylden mulighed for at gå på +4, men en teknisk fejl få sekunder før tid og en hurtig kontrascoring ved TMS Ringsteds Frederik Horn betyder at vi har ophold med stillingen 14-12 til FHK.

De første minutter af 2. halvleg er også tætte, hvor afstanden af flere gange er nede på et enkelt mål, men efter ca. 40 minutter trækker vi fra efter redninger fra indskiftede Thorsten Fries, som omsættes af Martinusen, Henneberg og Taboada og pludselig er vi i front med 5.

Gæsternes træner, Marc Uhd, kalder til samling og efter timeouten indhenter de også et par mål, inden vi igen kan trække fra på fløjscoringer fra Bisgaard og Young. Den resterende del af kampen holder vi Ringsted på behørig afstand og de kommer aldrig tættere på end 3 mål.

Vi vinder kampen 29-25 og kan selv afgøre om vi kommer i semifinalen! Søndag møder vi GOG og vinderen af den kamp snupper puljens førsteplads, mens taberen risikere at ryge ud i semifinalemørket, hvis Skjern samtidig vinder deres sidste kamp mod TMS Ringsted.

Vi spiller allerede igen tirsdag aften, hvor TM Tønder fra 1. division venter i Santander Cup. Her bliver det samtidig et gensyn med flere tidligere FHK’ere, der nu tørner ud for Michael Wollesens tidligere klub!