seneste nyt

Nedtakt: Fokus på returkampen

Vi knoklede hårdt i første DM-semifinale mod Ribe-Esbjerg, men måtte nøjes med et 27-27 resultat. Selvom uafgjort var skuffende, er der stadig positive elementer at tage med videre.

Læs mere

Optakt: Semifinalerne begynder!

Ligesom sidste sæson er vi at finde der hvor det hele afgøres. Torsdag skydes semifinalerne i gang og vi tager på hjemmebane mod Ribe-Esbjerg HH. Læs mere

Nedtakt: Ekstase i thansen ARENA!

1707 dage efter vores første kamp tilbage i Herreligaen gør vi det igen – besejrer de gule fra GOG hjemme i thansen ARENA! Læs mere

For selvom vi har slået GOG flere gange i denne sæson, har vi ikke vundet over dem på hjemmebane, siden det legendariske opgør d. 2. september 2019. Men da alt var på spil for begge hold i gårsdagens kamp, besejrede vi de sydfynske gæster og sendte dem retur over Lillebælt med et nederlag på 10 kasser!

Det stod hurtigt klart at Skjern Håndbold ville tage begge point i deres opgør, hvorfor det enten var os eller GOG der skulle indløse den sidste semifinalebillet i vores pulje. Vi indledte opgøret som lyn og torden, hvor Taboada og Frandsen sørgede for en 3-0 føring på godt og vel 4 minutter. En udsolgt thansen ARENA var allerede nær kogepunktet!

Vi holder teten hele halvlegen ud og kort før pause bringer Bisgaard os på pauseføringen 17-10 i en halvleg hvor Frandsen holder lukket i målet.

Det gode spil fortsætter ind i 2. halvleg, hvor vi opretholder føringen og bringer os på +8 efter 40 minutters spil. Henneberg driver gæk med GOG’s forsvar og laver 7/8, mens Young og Bisgaard hver især laver hhv. 5/5 og 4/4. Med et kvarter igen bringer vi os på +11 ved Nikolaj Nielsen. Det resterende kvarter bytter vi mål, mens der også bliver plads til at spille med bredden. Her scorer unge Mads Emil Møller sit første mål i FHK-trøjen og bliver efterfølgende tiljublet af de mange tilskuere.

Vi vinder kampen  34-24 og spiller os dermed i semifinalen, hvor Ribe-Esbjerg HH venter! Den første semifinale spilles torsdag d. 16. maj kl. 18.30 i thansen ARENA! Vi glæder os til for andet år i streg at spille med om medaljerne i Herreligaen og til at dele endnu flere store håndboldoplevelser med jer alle sammen!