Nedtakt: Sidste kamp i grundspillet

Lørdag bød på sæsonens sidste grundspilskamp i thansen Arena, hvor vi tog imod Nordsjælland Håndbold. Selvom vores plads i tabellen allerede var sikret, manglede der ikke kampgejst eller vilje på banen.

Læs mere

Optakt: Vi indtager Gråkjær Arena

Grundspillet er så småt ved at nå sin ende når der onsdag aften er 2 point på spil i Gråkjær Arena i Holstebro. Læs mere

Talentfuld islænding skifter til FHK

Fredericia Håndboldklub har indgået en aftale med Arnór Viðarsson gældende fra næste sæson.Læs mere

Nedtakt: Den store afskedskamp…

Sæsonens sidste hjemmekamp i thansen ARENA endte som en sand gyser, da FHK og Lemvig/Thyborøn Håndbold delte med stillingen 30-30. En kamp som mest vil blive husket for afskeden, med en række profiler gennem de sidste sæsoner.

Kampen forløb stik modsat af hvad den gjorde i Lemvig. Der blev spillet korte angreb og afslutningerne blev taget meget hurtigt. Det gjorde arbejdsbetingelserne svære for målmændene. Til gengæld kunne angrebsspillerne boltre sig. Især FHK-fløjene spillede godt, hvor de i alt scorede 10 mål i kampen. 1.halvleg endte 15-17 til Lemvig/Thyborøn Håndbold.

Vi startede 2.halvleg, som vi desværre har haft lidt for vane. Vi kom hurtigt bagud med 4, og især playmaker Mark Nikolajsen og Nicolaj Spanggaard gjorde det svært for os. Drengene fik hanket op i sig selv, med hjælp fra FHK’s helt egen Jimmi Andersen, som tog fra i målet, i hans afskedskamp i thansen ARENA. Offensiven fandt melodien, og det er ikke for sjov Nicolaj Nørager er kommet på årets hold. Han bidrog med 5 mål og 8 assist. Men hvad der startede tæt, sluttede tæt, og kampen endte 30-30.

Kampen vil mest blive husket for FHK & HK-Ultras afsked med de spillere der stopper til sommer. Der var både flotte videoer, klapsalver og smukke buketter. Selvom alle helst havde set dem hyldet i en fyldt hal, så var det her en flot afsked, under omstændighederne.

Topscorer for FHK Nørager & Bisgaard med hver 5 mål.

Næste og sidste kamp i denne sæson, er lørdag d. 24/4, når vi gæster BlueWater-Dokken mod Ribe/Esbjerg Håndbold.