Optakt: Vi skal have revanche mod Ringsted!

Efter to udebanekampe i streg, kan vi endelig åbne dørene til thansen ARENA igen, når TMS Ringsted kommer forbi vores hjemmebane til 5. runde af slutspillet. Læs mere

Optakt: Gode minder i Skjern

Vi er halvvejs gennem slutspillet og det er helt lige i pulje 2. VI skal en tur vestpå, hvor Skjern Håndbold venter i slutspillets sidste udebanekamp. De efterfølgende to runder afvikles nemlig hjemme i egen hule i thansen ARENA!Læs mere

Nedtakt: Sejr i Gudme og puljen er helt åben!

Efter 60 intense minutters håndbold, sejrer vi i Gudme og tilføjer de første point på vores slutspilskonto! Samtidig vinder TMS Ringsted på hjemmebane over Skjern Håndbold, hvilket betyder at slutspilspuljen er fuldstændig åben! Læs mere

Nedtakt: Årets første sejr

Efter en lang pause var det søndag endelig tid til at genoptage herreliga-sæsonen. Forventningerne var høje, og drengene skuffede da heller ikke, da de sikrede os en solid sejr over Sønderjyske. Det var en aften, der mindede os om, hvor stærke vi er som hold, og vi begynder nu at drømme om vores position i tabellen.

Selvom der opstod nogle udfordringer i anden halvleg, da Sønderjyske forsøgte at komme tilbage i kampen, formåede vi at holde fast i føringen og vinde 26-23. Sejren må endnu engang siges at være et resultat af vores stærke forsvar og Sebastian Frandsens imponerende præstation med hele 12 redninger og en redningsprocent på 37,5.

Lasse Balstad og Evgeni Pevnov spillede en afgørende rolle i forsvaret og bidrog til sejren. Selvom kampen var hårdt kæmpet og til tider ret rodet, bekræftede den vores holdidentitet og vores evne til at stå sammen som et team.

Med en komfortabel føring i tabellen på seks point ned til tredjepladsen, som faktisk er syv point på grund af vores stærke indbyrdes resultater, ser det ud til, at vi er i kontrol. Men vi ved, at intet er afgjort endnu, og vi fortsætter med at arbejde hårdt og bevare vores fokus.

Med otte sejre i vores seneste 10 kampe ser vores fremtid lys, men som altid forventer træner Gudmundur Gudmundsson ikke, at vi slapper af, selvom vi fører med seks/syv point. Vi er en klub, der altid stræber efter mere, og vi vil fortsætte med at give vores bedste på og udenfor banen.

Optakt: Turen går til Sydfyn!

Den tredje slutspilskamp skal afvikles og vi skal en tur over Lillebælt med kursen sat mod Gudme og Phønix Tag Arena, hvor GOG venter,Læs mere