Nedtakt: Sejr i Gudme og puljen er helt åben!

Efter 60 intense minutters håndbold, sejrer vi i Gudme og tilføjer de første point på vores slutspilskonto! Samtidig vinder TMS Ringsted på hjemmebane over Skjern Håndbold, hvilket betyder at slutspilspuljen er fuldstændig åben! Læs mere

Optakt: Turen går til Sydfyn!

Den tredje slutspilskamp skal afvikles og vi skal en tur over Lillebælt med kursen sat mod Gudme og Phønix Tag Arena, hvor GOG venter,Læs mere

Optakt: Vi skal rejse os mod Skjern

Efter slutspillets 1. runde, kan vi konstatere at vi ikke fik den drømmestart vi havde håbet på! Vi indkasserede et nederlag på 3 mål og selvom det store comeback var under opsejling, udeblev det desværre. Nu skal vi tilbage på sporet mod Skjern Håndbold, der ulig os fik en god start på slutspillet. Læs mere

Nedtakt: 4 point på 3 dage

Forårssæsonen er skudt i gang og på hvilken måde! 2 sejre over HC Midtjylland og SønderjyskE ligger fundamentet for en god start på foråret!

2 kampe på blot 3 dage var hvad der ventede, da forårssæsonen skulle skydes i gang. Vi spiller 2 vidt forskellige kampe, hvor der dog er en fællesnævner; manden med nr. 16 mellem stængerne.

Vi lagde ud med at tage i mod oprykkerne fra HC Midtjylland på hjemmebane i thansen ARENA, som blev en lidt rodet affære. Vi formåede aldrig rigtig at slå hullet til Midtjylland og bevarede heller ikke kontrollen over kampen, som vi gerne ville. Men hjulpet godt på vej af alle fansene og med 15 redninger i målet af Thorsten Fries (41,7%) kunne vi til sidst synge sejrssang med hele thansen ARENA og tilføje 2 point på kontoen. Vi vinder 29-27 over HC Midtjylland og kommer godt i gang med den resterende del af grundspillet.

Blot 3 dage senere gik turen til Broager Sparekasse Skansen, for at spille mod SønderjyskE, der gennem sæsonen har spillet meget svingende, men også leveret imponerende resultater, som da de slog GOG med hele 42-37 på hjemmebane.

En arena som vores dygtige målvogter Thorsten Fries, engang kaldte sin hjemmebane. Faktisk var det første gang han skulle spille der igen, siden sit skifte derfra. Det skulle vise sig at Thorsten ikke havde glemt hvordan man står på mål i Skansen.

Hjulpet på vej af et hårdtarbejdende forsvar, blev arbejdsbetingelserne gode for Fries. Især i midterzonen med Lasse Balstad, Rasmus Meyer og Einar Ólafsson, blev der lukket helt ned fra skiftende SønderjyskE skytter.

I første halvleg følges holdende ad, men man sidder med fornemmelsen af at vi har et lille overtag, da vi kommer noget nemmere til scoringerne end SønderjyskE. En storspillende Junior Scott og Reinier Taboada gør at vi går til pause med en føring på 2 kasser.

Kort inde i 2. halvleg får SønderjyskE udlignet, mens vi samtidig går i 7 mod 6. Kristian Stoklund og Nicolaj Nørager styrer spillet på fornemmeste vis med meget få fejl og vi får åbnet spillet ud til fløjene også. Bisgaard og Young kvitterer med 7 scoringer tilsammen i løbet af 2. halvleg. Alt imens Taboada fortsætter storspillet og bliver FHK’s topscorer med 9 kasser på 12 forsøg.

Men størst af alt er muren. Thorsten Fries tager intet mindre end 20 afslutninger og står med imponerende 47,6% gennem kampen. Fries har stor andel i at vi gennem hele 2. halvleg er fuldstændig i kontrol og holder kontinuerligt SønderjyskE bag os med 3-5 mål. En stor stor præstation af vores målvogter!

Vi vinder i Skansen med cifrene 22-27 og kan dermed tilføje 4 point på kontoen efter de første 2 kampe i foråret. Næste opgave er mod Mors/Thy i thansen ARENA lørdag d. 25. februar kl. 14.30.

Se samtlige af Thorstens 20 redninger mod SønderjyskE nedenfor.

//FHK

//FHK

Optakt: Vi tager hul på slutspillet

Endelig åbner vi slutspillet, når vi fredag aften træder ind på det grønne halgulv i Poul Christensen Arena i Ringsted, hvor modstanderen naturligvis er TMS Ringsted. Læs mere