Nedtakt: 2 point med hjem fra Ørnereden

Det er svært at få armene ned som FHK-fan i øjeblikket. Det er næppe gået nogens næse forbi, hvad der skete lørdag eftermiddag, hvor vi tog en knusende sejr på udebane mod Bjerringbro-Silkeborg og nu har vundet begge indbyrdes opgør mod midtjyderne.

 

Det var en cheftræner med et smil fra øre til øre, der stillede op til interview umiddelbart efter weekendens opgør. Gudmundur Gudmundsson storroste holdets præstation, hvor især anden halvleg var noget nær fejlfri, om direkte adspurgt, om vi lige nu er best of the rest, faldt cheftrænerens svar prompte; Ja, det er vi.

 

Efter en lidt usikker start på kampen uden scoringer de første 5 minutter æder vi os langsomt ind i opgøret. Vi går til halvleg bagude med én, 14-13. Herfra ser vi os ikke tilbage. Vi vinder anden halvleg 18-10 med en scoringsprocent på 72 procent og hele 10 assists. Læg dertil en aggressiv, bomstærk defensiv og en fabelagtig Frandsen med en redningsprocent på 45,7. Det giver tilsammen en andenplads i tabellen og et firepointsforspring ned til fjerdepladsen. Et scenarie vi her, halvvejs gennem grundspillet, ikke kunne forestille os være bedre.

 

Næste kamp er fredag den 24. november kl. 18.30, når turen går til Helsinge og Nordsjælland Håndbold venter.

 

//FHK.

Suset af sammenhold

Stå sammen. Stå stærkt.

Følg os og del budskabet!

Seneste fra Facebook og Instagram

Hovedsponsorer