Nedtakt: Det hele afgøres søndag!

Efter 60 intense minutters håndbold fik vi revanche over TMS Ringsted med en sejr på 29-25 i thansen ARENA!Læs mere

Optakt: Vi skal have revanche mod Ringsted!

Efter to udebanekampe i streg, kan vi endelig åbne dørene til thansen ARENA igen, når TMS Ringsted kommer forbi vores hjemmebane til 5. runde af slutspillet. Læs mere

Optakt: Gode minder i Skjern

Vi er halvvejs gennem slutspillet og det er helt lige i pulje 2. VI skal en tur vestpå, hvor Skjern Håndbold venter i slutspillets sidste udebanekamp. De efterfølgende to runder afvikles nemlig hjemme i egen hule i thansen ARENA!Læs mere

Mors-Thy var for stærke for FHK

Mors-Thy viste sig efter 2×30 minutter at have været en stor mundfuld for FHK, der rejste hjem med et nederlag på 34-29.

Mors-Thy chokstartede og kom foran 6-1. Emil Tellerup havde flere redninger i indledningen af opgøret, men symptomatisk for opgøret havnede den løse bold hos en af hjemmeholdets spillere, som scorede på returen.

Starten på kampen gjorde, at Jesper Houmark forlangte timeout og gik i 7 mod 6 med tre stregspillere. Det gav pote, og stille og roligt fik FHK arbejdet sig ind i opgøret, og fik reduceret til 12-10. Flere gange havde FHK muligheden for at komme på minus en, men mulighederne blev forspildt og i stedet endte Mors-Thy med at gå til pause foran 16-12.

FHK var med et kvarters tid bagud med 27-18, men FHK fortsatte med at kæmpe og anført af Kasper Young, der blev kampens topscorer med ti kasser, fik FHK reduceret til 29-25 med otte minutter igen.

Tættere på kom FHK ikke, og i stedet endte Mors-Thy med at vinde opgøret 34-29.

Næste gang FHK skal i kamp er på søndag mod Ribe-Esbjerg i thansen Arena.

Nedtakt: Sejr i Gudme og puljen er helt åben!

Efter 60 intense minutters håndbold, sejrer vi i Gudme og tilføjer de første point på vores slutspilskonto! Samtidig vinder TMS Ringsted på hjemmebane over Skjern Håndbold, hvilket betyder at slutspilspuljen er fuldstændig åben! Læs mere