Historisk sæsonstart…

Siden oprykningen til den bedste herrehåndboldliga i Danmark i 2019, har vi kun bevæget os en vej, og det er fremad. Denne sæson er ingen undtagelse, hvor vi (igen) har rykket baren for ”den bedste sæsonstart”. Med 9 point i 7 kampe og en målscorer på +1, indtager vi ligaens øjeblikkelige 4 plads. Men hvordan har et egentligt set ud historisk set?

 

Det kan du se nærmere på her:

 

 

Det var Jesper Houmark der begyndte eventyret i 2019, og fik Fredericia Håndboldklub kendt, som et aggressivt hold, der i samarbejde med thansen ARENA udviklede FHK til en publikumsfavorit i de danske TV-stuer. Som set i statistikken ovenover, så har vi fået flere og flere point siden oprykningen. Til gengæld er målstatistikken blevet mindre. Et udtryk for at vi har udviklet spillet markant siden første sæson, og at vi er blevet mere rutineret i aktionerne gennem kampene. Der har selvfølgelig også været noget udskiftning i truppen, men værd at bemærke er at, i alle sæsonstarterne har; Martin Bisgaard, Rasmus Meyer, Kristian Stoklund, Jakob Frederiksen og Kasper Young stillet til start.

 

Nu er Gudmundur Gudmundsson træner, med Jesper Houmark og Lasse Folkmann i spidsen. En trio der har skabt den bedste sæsonstart siden oprykningen. Med en brøl stærk defensiv, stærkt kollektivt og flatterende angrebsspil har vi været en faktor i alle kampe vi har spillet. Vi har 9 point for 7 kampe, og en flot 4-plads, der gør at vi kan tillade os at drømme stort. Det havde aldrig været muligt at nå det uden den store opbakning vi har modtaget i thansen ARENA.

 

Vi håber at fortsætte de gode takter, og glæder os til flere spændende oplevelser i thansen ARENA.

 

//FHK

Suset af sammenhold

Stå sammen. Stå stærkt.

Følg os og del budskabet!

Seneste fra Facebook og Instagram

Hovedsponsorer