Hårdt kæmpende FHK røg ud af pokalturneringen

Torsdag aften tabte Fredericia Håndboldklub 30-38 til Bjerringbro-Silkeborg i pokalturneringens 6. runde.

1.850 tilskuere var på plads i thansen ARENA torsdag aften, hvor FHK lagde ud med at komme foran. I kampens indledning pillede Jimmi Andersen blandt andet et straffekast fra VM-guldvinderen Johan Hansen, der tilmed blev grebet ud. I den anden ende bankede Kristian Stoklund FHK i front, men det var en kort fornøjelse.

BSV spillede i et tempo, hvor FHK slet ikke kunne stå imod forsvarsmæssigt og der blev forskellen på de to mandskaber tydeliggjort. Ved pausen var stillingen derfor 16-21.

I anden halvleg kæmpede FHK videre, og efter en periode med fem redninger i træk af Emil Tellerup lugtede FHK blod og kom på minus 4, men BSV fik snøret sækken og endte med at vinde opgøret 30-38.