Nedtakt: Det hele afgøres søndag!

Efter 60 intense minutters håndbold fik vi revanche over TMS Ringsted med en sejr på 29-25 i thansen ARENA!Læs mere

Optakt: Vi skal have revanche mod Ringsted!

Efter to udebanekampe i streg, kan vi endelig åbne dørene til thansen ARENA igen, når TMS Ringsted kommer forbi vores hjemmebane til 5. runde af slutspillet. Læs mere

Optakt: Gode minder i Skjern

Vi er halvvejs gennem slutspillet og det er helt lige i pulje 2. VI skal en tur vestpå, hvor Skjern Håndbold venter i slutspillets sidste udebanekamp. De efterfølgende to runder afvikles nemlig hjemme i egen hule i thansen ARENA!Læs mere

Første hjemmebanenederlag i Primo Tours Ligaen

Fredericia Håndboldklub indkasserede lørdag det første nederlag på hjemmebane i Primo Tours Ligaen, da Bjerringbro-Silkeborg sejrede med 32-36.

FHK startede som lyn og torden. Båret frem af 2.078 tilskuere i thansen ARENA kom FHK foran 6-4 after seks minutter. Målene fortsatte med at vælte ind i begge ender, og med skarpskytter i Rune Schrøder og Jakob Mikkelsen kom FHK foran med 8-5.

Det fik BSH til at forlange timeout, og det fik den effekt, at midtjyderne fik reduceret til 11-10, men så var det Jesper Houmarks tur til at forlange timeout. Det fik også en virkning, da FHK efter 25 minutter var i front me 17-12, men det lykkedes BSH at reducere til pausestillingen 18-17.

Fra anden halvlegs start var Jimmi Andersen kommet ind i FHK-målet, og han reddede blandt andet et straffekast og flere åbne chancer. Det bragte FHK på 20-17, men så begyndte BSH-keeper Kasper Larsen at tage fra i takt med, at der også indsneg sig lidt fejl i FHK’s angrebsspil.

BSH fik udlignet til 21-21, og ved stillingen 23-24 kom BSH i front igen for første gang siden stillingen 3-4 efter fire minutter. BSH så sig ikke tilbage i resten af opgøret, og viste hvorfor at de i denne sæson anses som en af favoritterne til at vinde DM.

Efter en intens og målrig fight endte BSH med at vinde opgøret 32-36.

Nedtakt: Sejr i Gudme og puljen er helt åben!

Efter 60 intense minutters håndbold, sejrer vi i Gudme og tilføjer de første point på vores slutspilskonto! Samtidig vinder TMS Ringsted på hjemmebane over Skjern Håndbold, hvilket betyder at slutspilspuljen er fuldstændig åben! Læs mere