FHK vandt sikkert over KIF Kolding

FHK sejrede sikkert med 26-34 i lokalopgøret mod KIF Kolding.

0-0 og 1-1. Det var eneste tidspunkter i opgøret, hvor KIF og FHK var på omgangshøjde. Ellers var der stor fredericiansk dominans i Sydbank Arena, der på den ene endetribune var blevet indtaget af mange medrejsende FHK-fans, som kampen igennem styrede lydkulissen.

Emil Tellerup spillede fra start stort i FHK-målet, og da Jakob Mikkelsen var målfarlig i den anden ende gav det en føring på 2-5 efter ti minutter. Efterfølgende tog FHK lidt forhastede beslutninger, der gjorde, at KIF fik reduceret til 5-6.

Efterfølgende så FHK sig ikke tilbage. Mathias Hedegaard greb et flot indspil fra Rune Andersen og gjorde det til 7-12 efter 21 minutter, og den fredericianske optur fortsatte resten af første halvleg. FHK endte med at gå til pause foran 10-17 efter en sublim første halvleg.

Opturen fortsatte i anden halvleg. FHK’s føring nåede op på 16-25 med 20 minutter tilbage af opgøret. KIF forsøgte med alle midler at komme tilbage i opgøret, men ligemeget hvad de forsøgte, havde FHK et modsvar.

Midtvejs i anden halvleg kom Jimmi Andersen ind i FHK-målet efter Emil Tellerup ikke havde fået fat i det store i anden halvleg. Det gav pote, da Andersen endte med en redningsprocent på 47,06 %. Undervejs blev det blandt andet til en straffekastredning og en dobbeltredning.

Angrebsmæssigt for FHK svingede Kristian Stoklund dirigent stokken. I alt lavede han otte mål undervejs og bidrog med seks assists, og det var stærkt medvirkende til, at FHK kunne lade sig hylde for en sejr på 26-34 i lokalopgøret mod KIF Kolding.

Næste gang FHK skal i kamp er mandag d. 14. oktober klokken 19:00 mod Nordsjælland.