FHK til åbent hus med Crossbridge Energy…

Som overskriften antyder, så var vi deltagende i et åbent hus-arrangement hos Crossbridge Energy i Fredericia, som et led i vores partnerskab.

 

Cirka 3000 gæster havde lørdag formiddag lagt vejen forbi Crossbridge Energy raffinaderiet for at få et indblik i, hvordan en sådan arbejdsplads fungerer. I den forbindelse havde vi, som stolt samarbejdspartner med Crossbridge Energy, aftalt at stille med nogle spillere, og skabe konkurrencer for gæsterne. Fra ligatruppen deltog; Rasmus Meyer Ejlersen, Kasper Young og Emil Tellerup. Ved alle konkurrencerne var der præmier og dem kunne man vinde ved at kaste med vores terninger eller ”skyde hul” på Emil Tellerup. Vi havde også en række hovedpræmier med, hvor Rasmus Meyer trak lod blandt alle deltagere og hvor de kunne vinde bl.a. En kamptrøje fra Rasmus Meyer og 4×4 billetter til første hjemmekamp mod Skanderborg/Århus Håndbold som spilles d. 2/9 kl. 18.30.

 

Man kunne også bare nyde det gode vejr, og nyde nærheden med spillerne, som stod til rådighed fra 10-12, hvad end det var high-fives, en selfie eller bare en hyggelig sludder. Ud af de mange gæster var der mødt ca. 300 børn op, og der blev grinet, hygget og spillet i sensommersolen, som skinnede ned over et af Fredericias varemærker: raffinaderiet.

 

Det var en spændende og lærerig dag for alle, som viser det gode samarbejde der med byens største virksomheder. Et samarbejde, hvor vi spiller hinanden gode, i bedste håndboldforstand.

 

//FHK

Suset af sammenhold

Stå sammen. Stå stærkt.

Følg os og del budskabet!

Seneste fra Facebook og Instagram

Hovedsponsorer