FHK tabte til HC Odense

Fredericia Håndboldklub tabte i fredags 29-25 til HC Odense på udebane.

Stemningen var i top i Odense Idrætscenter. I omegnen af 200 FHK-fans havde indtaget den ene langside i den store arena og dannede en kulisse, som ville gøre de fleste danske hold misundelige.

1-3 var stillingen til FHK få minutter inde i opgøret, men det blev FHK’s sidste føring. Angrebsspillet hang ikke sammen og der blev ikke tacklet af defensivt.

Fejl på fejl i begge ender gjorde, at HC Odense anført af den tidligere FHK-spiller, Andreas Madsen, og den velspillende Loke Brasen i målet gik til pause foran 16-11.

I anden halvleg kom FHK bagud med ti mål, men i slutningen af kampen blev der pyntet på resultatet, som blev en fortjent HC Odense-sejr på 29-24.

FHK er med nederlaget fortsat på førstepladsen i 1. division, hvor der er tre point ned til Tønder på andenpladsen. Næste gang FHK skal i kamp er på søndag, hvor modstanderne er Frederikshavn klokken 14:00 i thansen arena.