Ligakamp nr. 32 i sæsonen bliver sæsondefinerende, når GOG gæster vores hjemmebane til en gyser af et håndboldbrag!Læs mere

Fredericia Håndboldklub er stolte over at kunne meddele, at Middelfart Sparekasse bliver én ud af fem Hovedsponsorer i Fredericia Håndboldklub sammen med ADP, Fredericia Kommune, thansen og AD Danmark. Udviklingen af partnerskabet er en stor nyhed for både klubben og Sparekassen, da det viser en fælles forpligtelse til vækst og ambition.Læs mere

19-årig Malthe Hejsel har indgået en ny treårig aftale med Fredericia Håndboldklub.Læs mere

FHK tabte til HC Odense

Fredericia Håndboldklub tabte i fredags 29-25 til HC Odense på udebane.

Stemningen var i top i Odense Idrætscenter. I omegnen af 200 FHK-fans havde indtaget den ene langside i den store arena og dannede en kulisse, som ville gøre de fleste danske hold misundelige.

1-3 var stillingen til FHK få minutter inde i opgøret, men det blev FHK’s sidste føring. Angrebsspillet hang ikke sammen og der blev ikke tacklet af defensivt.

Fejl på fejl i begge ender gjorde, at HC Odense anført af den tidligere FHK-spiller, Andreas Madsen, og den velspillende Loke Brasen i målet gik til pause foran 16-11.

I anden halvleg kom FHK bagud med ti mål, men i slutningen af kampen blev der pyntet på resultatet, som blev en fortjent HC Odense-sejr på 29-24.

FHK er med nederlaget fortsat på førstepladsen i 1. division, hvor der er tre point ned til Tønder på andenpladsen. Næste gang FHK skal i kamp er på søndag, hvor modstanderne er Frederikshavn klokken 14:00 i thansen arena.

seneste nyt

Nedtakt: Det hele afgøres søndag!

Efter 60 intense minutters håndbold fik vi revanche over TMS Ringsted med en sejr på 29-25 i thansen ARENA!Læs mere