FHK tabte knebent til svensk tophold

FHK er i disse dage på træningslejr i Sverige, og torsdag blev den første kamp spillet, hvor det blev til et nederlag på 26-24 til Malmö.

Malmö slog i sidste sæson Skjern ud af EHF-Cup, og i den hjemlige liga endte de på tredjepladsen i grundspillet, mens kvartfinalen blev endestationen i slutspillet.
Der ventede derfor et mandskab af høj kvalitet i den første træningskamp i Sverige.

Det var en fysisk kamp, hvor der blev gået til den. De to hold fulgtes ad til stillingen 11-11 efter 27 minutter, men med tre mål i træk gik Malmö til pause foran 14-11.

I starten af anden halvleg trak Malmö yderligere fra og kom foran 22-16 efter 42 minutter, men efterfølgende fik FHK stabiliseret forsvaret. Jens Fredsgaard lukkede af i målet og med scoringer fra blandt andet Cornelius Kragh, Kristian Stoklund og Nikolaj A. Nielsen fik FHK reduceret til 23-21, med otte minutter tilbage af opgøret. Med to minutter igen var stillingen 25-23 til Malmö, og FHK havde chancen for at komme tættere på, men marginalerne manglede, og derfor endte kampen med en Malmö-sejr på 26-24.

Fredag står den på restitutionstræning, styrketræning og afslapning inden Kristianstad venter i en ny træningskamp i morgen lørdag.

FHK’s målscorere: Kristian Stoklund 8, Cornelius Kragh 5, Nikolaj A. Nielsen 3, Kasper Young 2, Nicolaj Nørager 2, Jakob Frederiksen 1, Mads Christiansen 1, Malte Pedersen 1 og Rasmus Meyer 1.