FHK storsejrede mod bundhold

Fredericia Håndboldklubs 1. divisionskvinder tog en vigtig skalp hjemme i thansen Arena, da de søndag vandt 33-20 mod bundholdet Oddense-Otting.

FHK kom forrygende fra start. Stillingen var 4-0 efter fire minutter, og føringen på tre-fire mål blev bevaret gennem det meste af første halvleg, men mod slutningen af halvlegen kom Oddense-Otting mere med og fik reduceret til pausestillingen 13-11.

I anden halvleg buldrede FHK afsted. Angrebsmæssigt storspillede Mette Lassen, Maria Højgård Klausen og Maria Hustad, som nærmest gjorde hvad der passede dem. I målet var der også en flot præstation af unge Kira Nyboe, der fik hele anden halvleg i målet og kun lukkede ni mål ind i sejren, der blev på 33-20.

Med sejren kravler FHK op på niendepladsen i 1. division.