Middelfart Sparekasse indtræder som Hovedsponsor for Fredericia Håndboldklub

Fredericia Håndboldklub er stolte over at kunne meddele, at Middelfart Sparekasse bliver én ud af fem Hovedsponsorer i Fredericia Håndboldklub sammen med ADP, Fredericia Kommune, thansen og AD Danmark. Udviklingen af partnerskabet er en stor nyhed for både klubben og Sparekassen, da det viser en fælles forpligtelse til vækst og ambition.Læs mere

Nedtakt: Det hele afgøres søndag!

Efter 60 intense minutters håndbold fik vi revanche over TMS Ringsted med en sejr på 29-25 i thansen ARENA!Læs mere

Optakt: Vi skal have revanche mod Ringsted!

Efter to udebanekampe i streg, kan vi endelig åbne dørene til thansen ARENA igen, når TMS Ringsted kommer forbi vores hjemmebane til 5. runde af slutspillet. Læs mere

FHK sluttede træningslejr af med sejr

FHK spillede søndag klokken 13:00 den sidste kamp på træningslejren i Sverige.
Mod LUGI, der blev nummer tre i sidste sæson i den svenske liga, blev det til en sejr på 29-27.

Omkring 200 tilskuere havde fundet vejen til hallen i Lund, hvor LUGI spiller deres kampe. Tilskuerne blev vidne til en kamp, som var tæt hele vejen igennem, hvor hjemmeholdet det meste af tiden var i teten med et par mål.

FHK var bagud 9-6, men med et solidt forsvar og en del redninger fra Jens Fredsgaard i målet blev der halet ind på det svenske hjemmehold, hvilket gjorde, at stillingen ved pausen var 13-12.

I anden halvleg fortsatte det med at være tæt. FHK var foran 3-2 efter fem minutter spillet i første halvleg, og den næste føring kom med fire minutter igen ved stillingen 27-26, og føringen gav FHK ikke fra sig.

Med mål fra Nikolaj A. Nielsen og Jakob Frederiksen endte kampen med en FHK-sejr på 29-27.

For FHK var der comeback til Mishels Liaba, der ikke har været i kamp siden december. Han kom ind defensivt, og offensivt var der plusser i bogen til Lukas Karlskov, der scorede fire mål samt Rasmus Meyer, der blev FHK’s topscorer med fem mål.

FHK’s målscorere: Rasmus Meyer 5, Lukas Karlskov 4 mål, Cornelius Kragh 4,
Jakob Frederiksen 4, Nikolaj A. Nielsen 3, Kristian Stoklund 3, Anders Kragh Martinusen 2,
Mads Christiansen 2, Malte Pedersen 1 og Lasse Balstad 1.

Næste gang FHK skal i kamp er på torsdag d. 19/8, hvor holdet spillet sidste træningskamp på udebane mod Ribe-Esbjerg.