FHK sluttede 2018 af med sejr

Fredericia Håndboldklubs 1. divisionsherrer sluttede 2018 af med en sejr hjemme i thansen Arena, hvor Ajax København blev besejret med 26-22.

Det var to formstærke mandskaber, der mødtes i thansen Arena. Begge hold kom ind til kampen med fem sejre i træk, men der var nervøsitet på fra start.

Angrebsspillet var forkrampet i begge ender af banen, og det afspejlede en lav score i kampen også. Stillingen var således 5-4 til FHK efter 15 minutter, hvor FHKs Rune Andersen sendte et brag af et langskud i mål.

Også Jakob Mikkelsen begyndte at byde sig til, og han bragte FHK på 8-5 med otte minutter tilbage af første halvleg. En udvisning af Rasmus Meyer satte dog kun i Ajax, der udlignede til 8-8 , og gæsterne endte med at gå til pausen foran 10-11, da Gustav Falholt scorede første halvlegs sidste mål.

I anden halvleg kom der andre boller på suppen fra FHK angrebsmæssigt. Rune Schrøder og Martin Bisgaard fik sat flotte scoringer ind, og i målet fortsatte Jimmi Andersen med at spille stort, og det gav FHK en føring på 15-12 med 22 minutter tilbage af opgøret

FHK så sig ikke tilbage, og anført af Kristian Stoklund og Jimmi Andersen endte FHK med at vinde kampen 26-22, som gør, at FHK som minimum holder julepause på en delt førsteplads.