Ligakamp nr. 32 i sæsonen bliver sæsondefinerende, når GOG gæster vores hjemmebane til en gyser af et håndboldbrag!Læs mere

Fredericia Håndboldklub er stolte over at kunne meddele, at Middelfart Sparekasse bliver én ud af fem Hovedsponsorer i Fredericia Håndboldklub sammen med ADP, Fredericia Kommune, thansen og AD Danmark. Udviklingen af partnerskabet er en stor nyhed for både klubben og Sparekassen, da det viser en fælles forpligtelse til vækst og ambition.Læs mere

FHK forlænger med Malthe Hejsel

19-årig Malthe Hejsel har indgået en ny treårig aftale med Fredericia Håndboldklub.Læs mere

FHK sejrede på svær udebane

Fredericia Håndboldklubs 1. divisionsherrer var lørdag i Ølstykke, hvor HØJ holder til. Her blev det til en sejr på 22-30 i en kamp, der ellers var tæt.

FHK kom buldrende afsted fra start. Jimmi Andersen lukkede af i kassen, og FHK kom foran 1-3, men angrebsspillet blev efterfølgende forkrampet og som konsekvens heraf forlangte FHK timeout ved stillingen 2-3.

Lige lidt hjalp det. Angrebsspillet flød ikke, og efter 20 minutters spil måtte Frederik Krarup få hjælp til at komme fra banen, og han kom ikke yderligere på banen i opgøret, hvor stillingen var 11-11 ved pausen.

I anden halvleg var der parathed over FHKs angrebsspil. Særligt Jakob Mikkelsen var skarp, og med i alt seks mål i hele opgøret var han en afgørende faktor for, at FHK rejste hjem med en sejr på 22-30.

Næste gang FHK skal i kamp er på fredag, hvor modstanderen er HC Odense i thansen Arena klokken 19:30.

Nedtakt: Det hele afgøres søndag!

Efter 60 intense minutters håndbold fik vi revanche over TMS Ringsted med en sejr på 29-25 i thansen ARENA!Læs mere