FHK sejrede på svær udebane

Fredericia Håndboldklubs 1. divisionsherrer var lørdag i Ølstykke, hvor HØJ holder til. Her blev det til en sejr på 22-30 i en kamp, der ellers var tæt.

FHK kom buldrende afsted fra start. Jimmi Andersen lukkede af i kassen, og FHK kom foran 1-3, men angrebsspillet blev efterfølgende forkrampet og som konsekvens heraf forlangte FHK timeout ved stillingen 2-3.

Lige lidt hjalp det. Angrebsspillet flød ikke, og efter 20 minutters spil måtte Frederik Krarup få hjælp til at komme fra banen, og han kom ikke yderligere på banen i opgøret, hvor stillingen var 11-11 ved pausen.

I anden halvleg var der parathed over FHKs angrebsspil. Særligt Jakob Mikkelsen var skarp, og med i alt seks mål i hele opgøret var han en afgørende faktor for, at FHK rejste hjem med en sejr på 22-30.

Næste gang FHK skal i kamp er på fredag, hvor modstanderen er HC Odense i thansen Arena klokken 19:30.