Ligakamp nr. 32 i sæsonen bliver sæsondefinerende, når GOG gæster vores hjemmebane til en gyser af et håndboldbrag!Læs mere

Fredericia Håndboldklub er stolte over at kunne meddele, at Middelfart Sparekasse bliver én ud af fem Hovedsponsorer i Fredericia Håndboldklub sammen med ADP, Fredericia Kommune, thansen og AD Danmark. Udviklingen af partnerskabet er en stor nyhed for både klubben og Sparekassen, da det viser en fælles forpligtelse til vækst og ambition.Læs mere

FHK forlænger med Malthe Hejsel

19-årig Malthe Hejsel har indgået en ny treårig aftale med Fredericia Håndboldklub.Læs mere

FHK pressede Skjern i det meste af kampen

I store dele af opgøret mod Skjern hang FHK på, men i slutminutterne var vestjyderne for snu og vandt 29-33.

FHK var tilbage opgøret uden Jakob Mikkelsen, der var vreden om på foden til træning, men i hans fravær trådte Nikolaj Mehl i dén grad i karakter og lavede seks mål på seks forsøg.

Fra kampens start var det et toptændt FHK-mandskab. Forsvaret var aggressivitet og i målet tog Jimmi Andersen fra. Angrebsmæssigt flød kombinationen og det gav en føring på 11-9 midtvejs i første halvleg.

Skjern kom bedre med i takt med, at Robin Haug begyndte at tage fra i målet og det gav gæsterne en føring på 12-15, men FHK scorede de sidste fire mål i første halvleg og gik til pause foran 16-15.

I anden halvleg fulgtes de to hold ad til stillingen 22-22, men så begyndte Skjern at trække fra. Vestjyderne kom i fromt med 26-29, men FHK gav ikke op. Der kom reduceringer til både 28-29 og 29-30, men det lykkedes ikke at få chancen for at udligne, da Skjern kom med et modsvar hver gang.

I stedet endte Skjern med at trække fra i det sidste halvanden minut og vinde opgøret med 29-33.

Nedtakt: Det hele afgøres søndag!

Efter 60 intense minutters håndbold fik vi revanche over TMS Ringsted med en sejr på 29-25 i thansen ARENA!Læs mere