FHK-partnere på tur til Aalborg…

I gårsdagens kamp mod Aalborg Håndbold, havde vi den fornøjelse at kunne invitere partnere, frivillige og andre af klubbens medlemmer med på tur til GIANTIUM arena i Aalborg.

 

En hel bus fuld af partnere og frivillige forlod kl.16 Fredericia, for at drage mod Aalborg til kamp nr. 2 i mesterskabsslutspillet. Foruden en spændende kamp mellem to stærke hold, så kunne partnere og frivillige også se frem til et kig på nogle af Danmarks bedste spillere, i en fantastisk atmosfære med 4.000 tilskuere.

 

På en bustur til Aalborg skal der forsyninger til. Vi havde i samarbejde med partnere sørget for lækre sandwich, øl og vand, så der ikke manglede forplejning til de forventningsfulde gæster. Derudover, havde vi lavet en quiz, hvor man skulle svare på 5 spørgsmål, og derved kunne vinde en limited edition FHK-trøje. Det var en fornøjelse at se- og mærke stemningen og glæden i bussen. Opbakningen på hjemmebane er altid fantastisk, men at så mange gider bruge en mandag aften i Aalborg med os, viser sammenholdet i klubben.

 

Hele arrangementet blev kun muligt grundet støtte fra vores partnere: Løvbjerg Fredericia, Momenti, GF-trekantområdet, SparNord Fredericia & Vinkingbus. Alle har de været med til at gøre dette fan-arrangement muligt.

 

Vi glæder os til næste gang!

 

//FHK

Suset af sammenhold

Stå sammen. Stå stærkt.

Følg os og del budskabet!

Seneste fra Facebook og Instagram

Hovedsponsorer