FHK kvinderne fik uafgjort imod Vendsyssel

Søndag tog FHK’s kvinder imod Vendsyssel Håndbold. Kampen blev en spændende affære, der endte med det uafgjorte resultat 19-19.

Kampen startede ud med gode forsvars- og målmandspræstationer. Efter 2 minutters spil kunne Signe Ullstad score kampens første mål, men efterfølgende kom Vendsyssel Håndbold i teten.

De to hårdt kæmpende mandskaber fulgtes ad i 1. halvleg og skiftedes til at bytte mål. Stillingen gik fra 4-4 efter 14 minutter spil til 7-7 efter 25 minutter. I halvlegens slutfasen formåede Maria Højgaard Klausen og Ann-Sophie Morthensen at score og FHK kunne derfor gå til pause med en føring på 9-7.

2. halvleg blev en spændende affære, hvor Vendsyssel Håndbold hurtigt fik udlignet. Efter flere mål af Signe Ullstad og Maria Højgaard Klausen var stillingen 16-14 med 11 minutter igen. Det begyndte at ligne en FHK sejr, men kort tid efter fik Vendsyssel Håndbold igen kontakt ved 17-17.

Efter en hektisk slutfase havde FHK til sidst mulighed for at tage sejren, men denne chance blev misbrugt og kampen endte med det uafgjorte resultat 19-19.

Dermed har kvinderne nu 3 point og indtager rækkens 8. plads. Næste gang kvinderne skal i aktion er lørdag d. 20/10, hvor de skal på jagt efter 2 point i Ringsted.

Målscorer FHK: Maria Højgaard Klausen 6, Signe Ullstad 4, Mette Lassen 3, Ida Skou Møller 2, Hulda Dagsdottir 2, Ida Nørgaard Jensen 1, Ann-Sophie Morthensen 1.