Optakt: Gode minder i Skjern

Vi er halvvejs gennem slutspillet og det er helt lige i pulje 2. VI skal en tur vestpå, hvor Skjern Håndbold venter i slutspillets sidste udebanekamp. De efterfølgende to runder afvikles nemlig hjemme i egen hule i thansen ARENA!Læs mere

Nedtakt: Sejr i Gudme og puljen er helt åben!

Efter 60 intense minutters håndbold, sejrer vi i Gudme og tilføjer de første point på vores slutspilskonto! Samtidig vinder TMS Ringsted på hjemmebane over Skjern Håndbold, hvilket betyder at slutspilspuljen er fuldstændig åben! Læs mere

Optakt: Turen går til Sydfyn!

Den tredje slutspilskamp skal afvikles og vi skal en tur over Lillebælt med kursen sat mod Gudme og Phønix Tag Arena, hvor GOG venter,Læs mere

FHK kæmpede bravt, men tabte til Århus

FHKs ligahold spillede mandag aften sidste testkamp hjemme i thansen Arena, hvor det blev til et nederlag på 28-32 til Århus.

Fra start var der stor tænding på, selvom der var tale om en træningskamp, hvor man for alt i verden ikke skal komme til skade og gå glip af sæsonstarten.

Med ild i øjnene startede Jimmi Andersen stærkt ud i FHK-målet, og han kunne se Århus’ Tobias Møller lave et kongestuds på et straffekast fem minutter inde i kampen til stor jubel for HK Ultras.

Ultras fik mere at juble over. Anført af Rune Schrøder angrebsmæssigt, hvor der også var gode aktioner fra Jakob Mikkelsen, kom FHK foran 9-8, og det gjorde, at Århus forlangte timeout efter 17 minutter.

Timeouten fik effekt for Århus, der kom foran 9-11 inden FHK fik sat et par kasser ind og endte med at gå til pause bagud 12-13.

I første halvleg stod FHKs defensiv solidt med en storspillende Jimmi Andersen i målet. Det fortsatte ikke i anden halvleg, hvor der var flere huller, men til gengæld fik FHK også sat tempoet i vejret og vist, at holdet godt kan være med, når der bliver løbet stærkt.

Fem minutter inde i anden halvleg var stillingen 16-17, men tekniske fejl gjorde, at Århus kom foran 19-23 med et kvarter igen. FHK lagde sig dog ikke ned, og efter gode aktioner af Rune Schrøder og et par boldtab af Århus fik FHK udlignet til 26-26.

Et par kiksede angrebssituationer i den sidste del opgøret gjorde, at Århus igen trak fra og endte med at vinde 28-32.

FHK spiller sidste træningskamp på onsdag, hvor modstanderen er BSV i JYSK Arena.

Optakt: Vi skal rejse os mod Skjern

Efter slutspillets 1. runde, kan vi konstatere at vi ikke fik den drømmestart vi havde håbet på! Vi indkasserede et nederlag på 3 mål og selvom det store comeback var under opsejling, udeblev det desværre. Nu skal vi tilbage på sporet mod Skjern Håndbold, der ulig os fik en god start på slutspillet. Læs mere