FHK kæmpede bravt, men tabte til Århus

FHKs ligahold spillede mandag aften sidste testkamp hjemme i thansen Arena, hvor det blev til et nederlag på 28-32 til Århus.

Fra start var der stor tænding på, selvom der var tale om en træningskamp, hvor man for alt i verden ikke skal komme til skade og gå glip af sæsonstarten.

Med ild i øjnene startede Jimmi Andersen stærkt ud i FHK-målet, og han kunne se Århus’ Tobias Møller lave et kongestuds på et straffekast fem minutter inde i kampen til stor jubel for HK Ultras.

Ultras fik mere at juble over. Anført af Rune Schrøder angrebsmæssigt, hvor der også var gode aktioner fra Jakob Mikkelsen, kom FHK foran 9-8, og det gjorde, at Århus forlangte timeout efter 17 minutter.

Timeouten fik effekt for Århus, der kom foran 9-11 inden FHK fik sat et par kasser ind og endte med at gå til pause bagud 12-13.

I første halvleg stod FHKs defensiv solidt med en storspillende Jimmi Andersen i målet. Det fortsatte ikke i anden halvleg, hvor der var flere huller, men til gengæld fik FHK også sat tempoet i vejret og vist, at holdet godt kan være med, når der bliver løbet stærkt.

Fem minutter inde i anden halvleg var stillingen 16-17, men tekniske fejl gjorde, at Århus kom foran 19-23 med et kvarter igen. FHK lagde sig dog ikke ned, og efter gode aktioner af Rune Schrøder og et par boldtab af Århus fik FHK udlignet til 26-26.

Et par kiksede angrebssituationer i den sidste del opgøret gjorde, at Århus igen trak fra og endte med at vinde 28-32.

FHK spiller sidste træningskamp på onsdag, hvor modstanderen er BSV i JYSK Arena.