FHK-herrerne sejrede i svær topkamp

FHKs 1. divisionsherrer sejrede torsdag aften i topopgøret mod Odder på udebane med 24-27.

Begge hold var forud for opgøret ubesejret i 1. division, og det var derfor spændende at se, hvor FHK stod overfor et andet tophold. Til opgøret var der over 100 FHK-fans på lægterne i Spektrum Odder, og de kunne se, at gæsterne kom flyvende fra start.

I målet lukkede Jimmi Andersen af og angrebsmæssigt svingede Kristian Stokund dirigentstokken, og gjorde sådan, at fredericianerne var i front med 4-9 midtvejs i første halvleg. Som første halvleg skred frem kom Odder lidt bedre, men FHK endte med at gå til pause foran 9-14.

Fra anden halvlegs start blev FHK ved med at sidde på opgøret. Føringen nåede op på 14-21, men så begyndte Odder at komme tæt på.

Med fem minutter igen reducerede hjemmeholdet til 24-25, men så trådte blandt andet Nikolaj Mehl i karakter for FHK, og var med til at sikre de fredericianske gæster en sejr på 24-27.