Nedtakt: Det hele afgøres søndag!

Efter 60 intense minutters håndbold fik vi revanche over TMS Ringsted med en sejr på 29-25 i thansen ARENA!Læs mere

Optakt: Vi skal have revanche mod Ringsted!

Efter to udebanekampe i streg, kan vi endelig åbne dørene til thansen ARENA igen, når TMS Ringsted kommer forbi vores hjemmebane til 5. runde af slutspillet. Læs mere

Optakt: Gode minder i Skjern

Vi er halvvejs gennem slutspillet og det er helt lige i pulje 2. VI skal en tur vestpå, hvor Skjern Håndbold venter i slutspillets sidste udebanekamp. De efterfølgende to runder afvikles nemlig hjemme i egen hule i thansen ARENA!Læs mere

FHK hentede point i sidste sekund

FHK var bagud 28-29 med 30 sekunder igen mod Ribe-Esbjerg, men en redning fra Jimmi Andersen og et mål i sidste sekund fra Kristian Stoklund sikrede holdet uafgjort 29-29.

FHK skulle forsøge at levere endnu en overraskelse på hjemmebane, efter i sæsonens første kamp at have besejret GOG i thansen ARENA.

Ligesom mod GOG storspillede Emil Tellerup, men der var lidt grus i angrebsmaskinen og derfor trak Ribe-Esbjerg fra efter en lige indledning på kampen. Gæsterne kom foran 9-13, men så begyndte Rune Andersen at bombe løs i bagkæden, og han fik skudt FHK på rette køl sammen med Kristian Stoklund.

Der blev udlignet til 13-13, og i første halvlegs sidste angreb havde FHK muligheden for at gå til pause foran, men Jakob Frederiksen brændte i sidste sekund på Tim Winkler og derfor var pausestillingen 14-14.

FHK scorede anden halvlegs tre første mål, og det blev startskuddet på en anden halvleg som FHK dominerede det meste af tiden.

Ribe-Esbjerg formåede at hænge på, og stillingen var med et kvarter igen 22-19, da Kristian Stoklund scorede på straffekast. Lars Walthers mandskab lagde sig ikke ned, og med syv minutter igen var det hele helt lige.

25-25 var stillingen, og for første gang siden stilligen 13-14 kom Ribe-Esbjerg foran med fem minutter igen, da Simen Schønningsen scorede til 26-27.

Publikum i thansen ARENA fortsatte med at give den gas, og de kunne se, at Ribe-Esbjerg havde muligheden for at komme foran med to ved stillingen 28-29 med 28 sekunder igen, da Stoklund lavede en teknisk fejl.

FHK gik som følge af det i helbanepres, og det endte med at tvinge Kasper Kvist til at gå fra fløjen, og hans forsøg reddede Jimmi Andersen, og i den anden ende endte Kristian Stoklund med at score sit tiende mål i aller sidste sekund til slutresultatet 29-29.

Næste gang FHK skal i aktion igen er på fredag mod Skjern.

Nedtakt: Sejr i Gudme og puljen er helt åben!

Efter 60 intense minutters håndbold, sejrer vi i Gudme og tilføjer de første point på vores slutspilskonto! Samtidig vinder TMS Ringsted på hjemmebane over Skjern Håndbold, hvilket betyder at slutspilspuljen er fuldstændig åben! Læs mere