Fredericia Håndboldklub er stolte over at kunne meddele, at Middelfart Sparekasse bliver én ud af fem Hovedsponsorer i Fredericia Håndboldklub sammen med ADP, Fredericia Kommune, thansen og AD Danmark. Udviklingen af partnerskabet er en stor nyhed for både klubben og Sparekassen, da det viser en fælles forpligtelse til vækst og ambition.Læs mere

FHK forlænger med Malthe Hejsel

19-årig Malthe Hejsel har indgået en ny treårig aftale med Fredericia Håndboldklub.Læs mere

Nedtakt: Det hele afgøres søndag!

Efter 60 intense minutters håndbold fik vi revanche over TMS Ringsted med en sejr på 29-25 i thansen ARENA!Læs mere

FHK kvinderne halsede efter i Ringsted

Lørdag skulle kvinderne fra FHK gæste TMS Ringsted i jagten på 2 point og revanchering i tabellen. FHK halsede imidlertid efter TMS Ringsted i hele opgøret og endte med at tabe 32-29.

FHK fik den værst tænkelige start i Dansk Kabel TV Arena. Efter 4 minutters spil kunne hjemmeholdets Louisa Mittet bringe TMS Ringsted i front med 5-0, hvilket fik FHK-træner Ana Razdorov til at forlange timeout.

Timeouten satte gang i FHK-mandskabet, der anført at Signe Ullstad med 3 mål kunne revanchere til stillingen 6-4 efter 11 minutters spil. TMS Ringsted kom hurtigt tilbage i teten igen og efter 15 minutter kunne Louisa Mittet score til stillingen 9-4.

TMS Ringsted holdte den komfortable føring indtil 2 minutter før tid. Her lavede FHK-mandskabet 3 hurtige mål og kunne gå til pause ved stillingen 17-14.

Fra 2. halvlegs start var kvinderne fra TMS Ringsted tilbage i førersædet og efter 37 minutter kunne Trine Mortensen bringe hjemmeholdet på 22-16. Ligesom i 1. halvleg halsede kvinderne fra fæstningsbyen efter resten af kampen.

FHK’s Maria Højgård Klausen gik forrest og lavede 10 mål, men dette var ikke nok til at komme tilbage i kampen. Kampens sidste scoring blev sat ind på straffe af FHK’s Ida Nørgaard Jensen til kampens slutresultat 32-29.

Efter 5. spillerunde indtager kvinderne rækkens 10. plads.

FHK målscorer: Maria Højgård Klausen 10, Signe Ullstad 7, Mette Lassen 5, Ida Nørgaard Jensen 3, Ida Skou Møller 3, Ann-Sophie Morthensen 1.

Optakt: Vi skal have revanche mod Ringsted!

Efter to udebanekampe i streg, kan vi endelig åbne dørene til thansen ARENA igen, når TMS Ringsted kommer forbi vores hjemmebane til 5. runde af slutspillet. Læs mere